- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Лазерна операция на очите !
Глупости са това,че рикът бил ''много голям"
Иначе,разбира се,че при всеки е строго индивидуално.
Какво рабирате под малък диоптър?
Аз съм с 1,25 (не съм сигурна дали е + или - ,не виждам надалеч)
Не е много голям,но просто моите очи не могат да се приспособят.
Слагам очила пред компютъра,докато шофирам понякога и изобщо като усетя натоварване.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Къде се буташ тогава? Моят е среден. -6,75 и -5,50 с астигматизъм вече и на двете очи с около единица разлика. Ако спре да нараства астигматизма, мога да си коригирам зрението наполовина. Рискът е различен. Някои лекари не могат да обяснят защо, но японците провеждат подобни операции най-професионално. Строго индивидуалното е не дали дали ставаш за операция, а резултатът след това. Не всички наши специалисти са толкова добре запознати и имат различен опит. Затова преди осъществяването трябва да се говори с утвърдени специалисти. Съжалявам, че не съм от Варна. Преди няколко години имаше пътуващ кораб, който провеждаше точно такъв тип операции и прегледи, и то безплатно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кво значи къде се бутам?
При теб нещата стоят много по-различно.
Ти сама го каза.
Всички мои познати ,приятели,които са се оперирали нямат оплаквания.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.