.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 120

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от smile_for_you Виж мнението
    Да, разбира се. Той не е такъв хора. Точно за това ме е яд, защото той е на 18 предлага ли са му сумати момичета, но той избра само едно и е бил само с нея (в това отношение) . Прави всичко за нея и един път казал ,че някоя актриса има як задник и тя да тръгне да го оставя. Що за глупост???? И то АКТРИСА, не наква нейна позната или нещо.......
    виж сега.. то може да е един път ама на точното място ... може да е 100 пъти,но да не може да я обиди... има разлика и ти не можеш да разбереш.. който е на твоето мнение - си съгласна,който не е - не си съгласна... разбери,че нито момчето си знае работата,нито момичето...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    виж сега.. то може да е един път ама на точното място ... може да е 100 пъти,но да не може да я обиди... има разлика и ти не можеш да разбереш.. който е на твоето мнение - си съгласна,който не е - не си съгласна... разбери,че нито момчето си знае работата,нито момичето...
    Добре би се засегнала и обидила. Той ти се извинява ти приемаш извинението му и кво всичко е наред??? Ами по твоята логика нали вече го е казал и кво като ти се е извинил, нали все още го мисли.

Banned Мега фен
    Добре би се засегнала и обидила. Той ти се извинява ти приемаш извинението му и кво всичко е наред??? Ами по твоята логика нали вече го е казал и кво като ти се е извинил, нали все още го мисли.
    да.. защо не ? така се прави връзка.. с прощаване.. всеки прави грешки.. какво ? значи според теб има 2 варианта - или не го забелязва,или късат.... или си много малка,за да мислиш така, или си много глупава.... а и едно извинение понякога означава доста.... а и понякога всеки казва нещо,а след това се опитва да оправи нещата като види,че положението е зле... а той даже и това не е направил... значи за всичко,което ни засегне трябва или да се правим,че не ни пука или да прекратяваме взаимоотношенията си с даден човек - мислене на човек,който явно не е видял какво е да се правят компромиси и какво е наистина да искаш да си с някой

да.. защо не ? така се прави връзка.. с прощаване.. всеки прави грешки.. какво ? значи според теб има 2 варианта - или не го забелязва,или късат.... или си много малка,за да мислиш така, или си много глупава.... а и едно извинение понякога означава доста.... а и понякога всеки казва нещо,а след това се опитва да оправи нещата като види,че положението е зле... а той даже и това не е направил... значи за всичко,което ни засегне трябва или да се правим,че не ни пука или да прекратяваме взаимоотношенията си с даден човек - мислене на човек,който явно не е видял какво е да се правят компромиси и какво е наистина да искаш да си с някой
    Не, не не аз не казвам. И компромиси.... какво да ти кажа аз колкото компромиси съм правила и още правя,не знаеш. Исках да кажа друго, но няма значение.

Banned Мега фен
    Не, не не аз не казвам. И компромиси.... какво да ти кажа аз колкото компромиси съм правила и още правя,не знаеш. Исках да кажа друго, но няма значение.
    като си правила що съществуват само 2та варианта

като си правила що съществуват само 2та варианта
    Не съществуват. На мен такива неща ми са се случвали, че трябваше да оставя приятеля си 100 пъти, но не съм.

Какво ще кажеш за това?

Един мой приятел казва тва: ,,Може да има момиче с по-як задник, с по-яки цици и може да прави по-яки свирки от моята приятела, но когато прави любов с нея и накрая, когато я целуна и я погледна в очите...това чувство няма да го изпитам с никоя от тия другите''.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си