.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    OfMonstersAndMen
    Guest

За сънищата и тройките

Снощи сънувах, че съм с приятеля ми у тях , говорим си и всичко е окей, когато той ми предложи да гледаме някакви филми с лесбийки и после ме попита дали съм съгласна да опитаме. Попринцип сме говорили на тази тема преди и тъй като аз исках с момче ,а той не и съответно той искаше с момиче ,а аз не ,идеята за тройки отпадна. Заедно сме от 3 години ,сексът е сравнително добре ,но пиша тук тъй като в нета не намерих нищо какво може да значи сънят ми . Ще се радвам, ако някой може да ми разтълкува съня

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Довечера ще гадая по звИздИтИ за да ти разтълкувам съня правилно..
    Или искаш разнообразие (3ка),или те е страх от това,приятелят ти да не поиска да правите 3ка с още едно момиче...знам ли те.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Значи, че искаш разнообразие в секса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Аз съм сънувал как един мой приятел ме моли да ми направи свирка, имам приятели, които са сънували как чукат кутийка кока кола или кабел(дори не знам как е възможно да се чука кабел

сънищата са просто сънища
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Имаш нужда от тройка вече
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не си набивай филми. На сън или на пияна глава звучи яко. Като си представиш наистина как някоя друга се нанизва на к*ра на гаджето ти пред теб, набързо ще ти мине.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на greenblood
    Ей сега ще хвърля боб да ти разгадая съня.

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Довечера ще гадая по звИздИтИ за да ти разтълкувам съня правилно..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    имам приятели, които са сънували как чукат кутийка кока кола или кабел(дори не знам как е възможно да се чука кабел
    Тоя трябва да го прекръстите на Кабелджията.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    това е безумно...няма нищо общо между сънищата и нуждата от разнообразие...сънувала съм, че правя секс с близка приятелка, че се целувам с братовчед и какво - искала съм да направя някое от двете ли...втф?!?
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Сънищата не винаги са това което желаеш подсъзнателно...

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Не,но щом мозъкът си е направил труда да го запамети(защото човек сънува почти всяка вечер без да го запомня в последствие) , значи подсъзнанието наистина се опитва да ти каже нещо.Вгледай се във всяка подробност от съня си.Помисли си има ли нещо,което да те е тормозило напоследък.Не е задължително да е свързано с приятеля ти.

Искаш тройка и то с момиче , то е ясно !

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    това е безумно...няма нищо общо между сънищата и нуждата от разнообразие...сънувала съм, че правя секс с близка приятелка, че се целувам с братовчед и какво - искала съм да направя някое от двете ли...втф?!?
    Може да не го осъзнаваш че го искаш. Но под съзнателно е възможно да желаеш тези неща който си сънувала.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Много буквално приемате нещата. И коментирате без капчица умисъл. Сънищата са компилация от подсъзнателни мисли, мда, но не са директно смелени и пльоснати да си ги тълувате в стил: "Сънувах Пешо, начи с Пешо ке се либим." Ако сънувате, че съседа ви яде филия с мармалад от корема на бременна котка, това не значи, че сте психично болни или, че си падате по бременни котки. Значи, че си мислите едновременно за това, че трябва да купите мармалад, за да намажете филия, а съседа нещо шуми и ви е пречил да заспите, а утре трябва да станете рано да заведете котката на ветеринар, защото може да е бременна. И това е само един вариант на действителността.

Ако сънуваш, че правиш букаке оргия с 5ма негъра, може ИЛИ да имаш реално такова желание, или си видял нещо някъде сега/скоро/не толкова скоро/отдавна и случайно си го извикал от подсъзнанието си, комбинирано с още 20 различни мисли, които ти се явяват като различни фрагменти от съня. Второто често е много по-вероятно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Ей сега ще хвърля боб да ти разгадая съня.
    Чааааакай малко! Само аз в тоя сайт хвЪрлям зЪрнени култури

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си