.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Не издържам повече да ме отхвърля...

Тъй като не мога да се справя сама с проблема си, реших да се допитам до форума и се надявам да ми помогнете, защото вече съм на прага на отчаянието. Ще започна оттам, че с приятеля ми имаме вече година и половина връзка. Като всички други, и ние сме на възходи и падения, тоест имаме някои дребни пререкания на моменти, но като цяло се разбираме много добре и наистина държим един на друг. Обаче има само 1 голям проблем в цялата работа, който ме подтиска изключително много. По принцип още като се запознахме (от обща компания) в един от по-сериозните ни разговори той ми сподели, че е набожен, и че редовно ходи на църква. Не ми се видя като нещо нередно, даже го приех добре, защото аз самата нямам нищо против вярата и дори я смятам за нещо добро. Само дето не подозирах, че това ще изиграе лоша шега на връзката ни. Нещото, което ме срива тотално е, че за това време, в което сме заедно, не сме правили нищо по-интимно. Караме го само на прегръдки и целувки, а всеки по-различен опит за близост от моя страна завършва с провал. На първо време бях напълно съгласна да не прибързваме, но мина година и половина и той продължава да си кара както досега, просто нищо не предприема. Когато аз поема инициативата пак нищо не се получава. Не знам какво да правя вече, мисля че е нормално щом сме заедно от толкова време да правим секс. Всичко друго си е както трябва, досега не съм срещала друг, който да се държи така добре с мен и да ме подкрепя. И не ми е заради секса, ако беше така, досега да му бях теглила чертата. Но вече почвам да се колебая, защото смятам връзката ни за непълноценна, просто не знам как ще издържа така. Не е и като да сме тийнове, които се чудят дали са готови - даже бих казала, че според мен сме на достатъчно години - аз съм на 21, а той е на 23. Скоро има рожден ден и се чудя дали да не го изненадам поне с малка орална изненада, но ме е страх как ще реагира. Дали няма да се ядоса още повече? Ако ме отблъсне отново, не знам дали ще мога да го понеса. Какво да правя?

Мега фен
    Според мен главната причина да не иска секс е, че не му става патката или там долу има нещо, което не става за гледане
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Голям фен Аватара на magita
    не си пропилявай младините (: не е единствения, който ще се държи добре с теб, разликата е там, че ще има хора които ще те желаят !
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз даже не знам как си изкарала толкова време. Това определено не е нормално и не мисля, че причината се крие в набожността му.
    Вероятно има някакъв много сериозен проблем или на психическа основа, или на чисто физическа...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оженете се?
    Намери си друг ,който да те задоволява.
    ВЪпрос: Защо ,след като си знаела отначало за неговите възгледи не предпочете да стоиш настрана. Сега с държанието си го притискаш да прекрачи моралните си принцип (ако предположим ,че се осланя само на тях). Или ще го търпиш ,какъвто си е ,докато сам не реши,че ще те поиска,или...имаш опции,дадох ти някои от тях.
    maDamn

Мега фен Аватара на draid
    А не се ли сети да го попиташ, защо се дърпа ???

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Това.
    Попитай го, не може година и половина да си карате само на прегръдки и целувки. Че сте и на по 20 и кусур години.

Ти си на 21 и година и половина не си правила секс заради тоя льольо??!?!?!?

Мазохистка.

Намери си друг. Има мъже, които ще се държат чудесно с теб пък и ще те задоволяват сексуално.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно. Тая уста за какво ти е?
    Другите ти казаха - намери си друг. И да имаш някакви чувства, просто няма как да е любовта на живота ти, щом не те задоволява на ниво, различно от психическото.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Аз ли съм в грешка или това е проблем при мюсюлманите? При жените ...
    о.О

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не мисля, че ще бъдеш щастлива с човек, който не може да те задоволява физически. На твое място това щеше да ме отблъсква и на емоционално ниво. Говори с него, но ако няма логичен отговор и проблемът наистина е неразрешим, си намери нормално момче.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Аз ли съм в грешка или това е проблем при мюсюлманите? При жените ...
    о.О
    Бъркаш.
    В християнската религия също е забранено да правиш секс преди брака, но до голяма степен сме неверници,така че си правим оглушки и не се спазва.
    maDamn

Град
    Manhattan *
    Знам,че е така,но отдавна е отживелица.
    Не е така наложено в християнството за грях,както при мюсюлманството.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Мда!

Попитай го след брака ли смята да има сексуални контакти?
    Аз пък си мисля, че именно защото е набожен ти отказва и защото така са го възпитали. И както другите ти казаха, ако теб това не те устройва винаги можеш да си тръгнеш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Beyond reality
    Баш грях си е,ама никой не го бръсне за слива.Има и много християни,които си го спазват и си стоят "чисти" до първата брачна нощ.
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Година и половина имате връзка и не сте правили секс?! До сега обсъждали ли сте го? Ако не сте малко си позакъсняла, така че като за начало можеш това да опиташ.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Това, че е отживелица за почти всички, те означава, че няма хора и които спазват точно каноните. Аз дори познавам такива, но моите години са. СКлючиха брак и си решиха проблема. Въпросът е, че в случаят само единият е такъв във връзката.
    Говори с него и виж доколко му е твърда позицията, за да си наясно и да не се получава това с отхвърлянето.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Значи при едното е по-малко грях, а при другото повече? пхах
    Schhh! Hear the silence...

Град
    Manhattan *
    Едните го възприемат по малко по-различен начин. Поинтересувай се и ще разбереш.

Естествено, че съм говорила с него и то не един път, но той си държи на вярата и казва, че ще се пази до сватбата. Както казах в началото си мислех, че няма нищо лошо да си е вярващ, но с времето чашата започна да прелива. А той като цяло избягваше въпросите, свързани със секса и сменяше темата, така че отначало не знаех за неговите възгледи. Вариантът с женитбата не е на дневен ред, защото мисля, че сме още прекалено млади за тази важна крачка, а и каква е гаранцията, че като се оженим няма да ми се дърпа пак, при положение, че вече година и половина си го караме така и като гледам на него му е идеално да продължаваме в същия дух. Вие пък толкова лесно ми казвате да го разкарам, защото не става въпрос за вас нали? Ако сте с човека, който ви прави щастливи (макар и не във всеки аспект) бихте ли се отказали от него с лека ръка и да загърбите чувствата си? Обмислям да направя още един опит, както казах на рождения му ден да го изненадам с нещоо (сещате се) - но е малко рисковано, ако се ядоса как ще го понеса отново... дали е добра идеята?

Малее..как си издържала година и половина без секс?!

Не знам дали е добра идея, защото може да ти се ядоса.. (което не е нормално)
    Последно редактирано от sweetka_96 : 02-09-2013 на 20:27

Повече от фен Аватара на greenblood
    За жена да се пази до първата брачна нощ съм чувал ама за мъж сефте. Не е нормално нещо. Разбирам добре вярващ изповядва си там религията. Не правите секс ама баш пък да избягва самата тема за секса не е нормално. Приятеля ти да няма да става свещеник нещо и ти да не знаеш. И както си замислила това да му правиш изненада за рожденият му ден. Мисля ще ти се ядоса понеже той ти е казал че няма да го направи докато не се ожени.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Еми, ако не стане с рождения му ден, постави му ултиматум - обясни му, че имаш физически нужди и не усещаш връзката си пълноценна, ако продължи да се дърпа, ако бях на твое място, с каквито и чувства да съм щях да го зарежа. Т'ва не ми звучи нормално просто.
    Или го завържи на някой стол и го открехни какво пропуска.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е добра идея да го изненадваш с нещо, което той ясно е заявил, че не желае от теб.

Кажи му как се чувстваш. Кажи му, че сексът ти липсва и го попитай директно дали има въобще намерение да бъде интимен с теб. Според отговора му си прецени следващата стъпка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си