- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения - vol. 2
от трите марки, които съм ползвала agiva ми харесва най-много, но и трите съм ги купувала от аптеката или от верига хранителен магазин, така че може и да не съм най-компетента в отношение качество. Най-важното е да се чете съдържанието- без глицерин например, защото не е същото качество на розовото масло.
Да,страхоотни са,добре подбрани цветове са,освен това оранжевото,което не знам дали ще го използвам,не мисля,че сега,колкото съм бяла ще ми подхожда,ама за лятото може и да стои добре..
А иначе вчера ги пробвах,не всички цветове,де :Д
Цвета "шампанско''(ако мога така да го нарека :Д) е най-слабо пигментиран от всички.За вътрешния ъгъл на окото е страхотен.
На останалите пигментацията е много добра.
За трайност мога да кажа само,че снощи бях с тях около 5 часа,без база за сенки,защото още не съм си купила и издържаха.
С база вероятно няма да мръднат цял ден :Д
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
![]()
Това не е много козметично, но съм влюбена в този сапун. Купих 10 броя, да не вземе да изчезне
![]()
Скромничко от мен ;д
http://4.bp.blogspot.com/-MMUJfTMl-S...0/DSC01830.JPG
http://i.walmartimages.com/i/p/00/05...09_500X500.jpg -мирише много сладко <3
Това първото за тая тема ли е
аз съм много доволна от
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси, ще я пробвам и нея след като приключа с тази, която имам.
Вчера си взех перли на avon
http://img08.prodavalnik.com/images_...461_rev001.jpg
Последно редактирано от marble : 02-09-2013 на 09:42
marble , нанасяла ли си перлите на цялото лице? И аз ги имам, но ме е страх да ги сложа на цялото лице, защото съм бяла като призрак и се чудя как ще стоят.
Тъкмо се чудех същото и исках да питам някой, който ги има дали е пробвал. :Д Сега се гримирах, но ги нанесох като лек контур, но не съм пробвала на цялото лице. По-късно мога да пробвам и да ти кажа![]()
[спам]Майка ми ползва такива перли на ейвън, май са озаряващи. Слага на цялото лице, но тя е леко тъмна. Още малко я потъмняват май ама... Абе пробвайте и ще разберете. :д[/спам]
Колкото до мен - шампоан на Глис. Един такъв тъмно червен. :д
Последно редактирано от tori : 02-09-2013 на 11:46
Озаряващите не би трябвало да те потъмняват, а точно обратното.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудноо е ,обожавам Нивеа
+Лакочистител и
![]()
maDamn
В момента съм с лепенката за черни точки за нос на Тианде, ще докладвам след половин час![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ау,Икаров, мерси ,че ми напомни. Трябва в понеделник да се заредя с бадемово и да ми дойде червилото![]()
maDamn
Озаряващите перли на AVON не са тъмни, аз ги имам. Бронзиращите са кафеникаво оранжеви и са за по-тъмна кожа или за кожа с тен. Озаряващите не съм ги нанасяла на цялото лице, слагам си само по скулите с четка, и аз съм доста светличка и трябва да си сложа доста за да си личи.
![]()
Според мен схемата е : озаряващите НА скулата, бронзиращите ПОД скулата.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мисля, че бронзиращите няма да стоят хубаво на светла кожа.
Намерих ревю, в което има снимка на това как стои всеки един цвят от бронзиращите перли на ръката - http://zaras-bowsandpearls.blogspot....pearls-my.html
Хубава ли е? До сега не съм виждала розова вода на Икаров.
Последно редактирано от girl91 : 02-09-2013 на 20:35
Момичета, има ли Масло от жожоба на Икаров? И дали мога да намеря някакво в аптеките и колко ще струва? Розовата вода на Икаров за колко я взе Полина? Мисля да си правя дегримьора розова вода:масло от жожоба 2:1 както бяхте писали по-назад.