- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете
Здравейте.Искам да ви разкажа моята история.Моля помогнете със съвети.
Запознах се с един мъж и започнахме да си чатим.От разговорите които водихме разбрах, че е женен и има дете.Това не ми попречи да продължа да си пиша с него(както и на него).Продължихме да си пишем близо 8 месеца.Един ден той поиска да се видим и това беше най-голямата ми грешка.Видяхме се говорихме и всичко беше много хубаво.Аз се влюбих в него и му го казах.Той ми каза, че ме харесва и му е приятно с мен.Спахме заедно и на двамата ни хареса.След няколко дни той ми каза, че има чувства към мен.Продължаваме да се виждаме и ни е худаво заедно, но същевременно той ми показва че има чувства и към жена си.Помагайте объркана съм.
Надалеч докато е време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ This.Абсолютно. Подобни двойни връзки не вещаят нищо добро.
А ти изобщо защо продължи да се занимаваш, когато разбра, че е женен? Поне малко не ти ли натежа на съвестта?
Най-добре прекратете връзката си!
Любовници много, ама човека е женен, с дете!
По-добре прекъсни всякакъв контакт с него.Разбирам да не си знаела ,че е женен и има дете ,и да си преспала с него,но ти си знаела и въпреки всичко си спала с него...Това не мога да го проумея.Това си е твоя работа,но сама си създаваш проблеми...И ако очакваш,че ще предпочете теб пред нея , си в лъжа.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Ти вече достатъчно здраво си затънала в калта. Какъв съвет очакваш? Съвети се търсят преди да свършиш нещо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Влюбена съм за това.Наистина трябва да прекратя всичко.
Може ли да сте толкова малоумни?!? Човека има жена и дете...не те ли гризе съвестта поне,че ще оставиш детето без баща?
Той си е виновен,но не знам защо се забърквате с такива... удоволствие ли ви доставя като е женен и като е "забранено"....?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .