.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Banned Мега фен
    ами като всичко става последните епизоди така става... само не ми стана ясно как тия от ''какво ми правиш в апартамента,чао'' минаха на ''искам да не заминаваш,ще дойда,ще не знам си какво'' едва ли не ''видях те на пейката,ще се омъжиш ли за мен '' '' да,това ми беше мечтата,да срещна някой ей така и да градя с него семейство''

п.с. добре де,лигаво ми е ама епизода беше добър.. и др неделя си я чакам от сега и ми отг. на лс-то де

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами като всичко става последните епизоди така става... само не ми стана ясно как тия от ''какво ми правиш в апартамента,чао'' минаха на ''искам да не заминаваш,ще дойда,ще не знам си какво'' едва ли не ''видях те на пейката,ще се омъжиш ли за мен '' '' да,това ми беше мечтата,да срещна някой ей така и да градя с него семейство''

п.с. добре де,лигаво ми е ама епизода беше добър.. и др неделя си я чакам от сега и ми отг. на лс-то де
    Ти не си ми писала ЛС кво да отговарям

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ти не си ми писала ЛС кво да отговарям
    о.О какво искаш да кажеш ? че съм го писала на някой др ? ... писах ти че ще е с розички и че бих се притеснила ако ти харесваше я ми пиши ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си