.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Хоби

Hybrid View

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Всяко хоби може да бъде доходоносно , ако се пласира , ама не всяко си струва. Моята баба си боде очите да шие един гоблен за 1 година , говорим за в свободното време през ден-два-три. Радва му се и влага много старание , и това да се продаде за 200-300лв , като в него са вложени 50лв материали. За толкова бодене на очи и време и желание дето си вложил , сърце не ти дава да го продадеш , не си струва.
    Пък аз лично не съм сигурна дали ако имах доходоносно хоби бих искала да го превърна в професия , от страх , да не би да спре да ми доставя удоволствие

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    Пък аз лично не съм сигурна дали ако имах доходоносно хоби бих искала да го превърна в професия , от страх , да не би да спре да ми доставя удоволствие
    И мен ме е страх от това. Моето хоби е фотография, но наистина се страхувам, че ако започна да изкарвам пари от това някой ден, може да спре да ми доставя наслада.
    Няма нищо лошо, че това ти е хобито. Важното е да се занимаваш с нещо, още повече че изкарваш пари от това.
    ^^^
    Бургас <3

Град
    Няма да кажа.
    Аз нямам хоби, твоето е много добро. Дори и на професия може да го обърнеш
    Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си