.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.
    познавайки баща ми и него сигурно на времето са го гледали поне 1-2 бащи на криво, че е правил лоши неща с дъщерите им
    вие защо си мислите, че родителите ви не знаят, че правите секс, просто не са го коментирали... ако иска внуци някой ден, баща ти ще трябва да се примири с факта, че някой обезчестява малката му дъщеричка
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Естествено!! ..според мене те //родителите// винаги усещат всичко..

Banned Мега фен
    не си мисля,че ги надхитрявам ама извинявай,да си на 14 и майка ти да знае,че това не ти е първото гадже и да знае от колко време си с него и да ти каже '' о.О не те ли е срам да се целуваш на тия години'' какво би си помислил ? или - гледате филм и филма е 14/16+ (а ги имам годините) почват да дават еротични сцени при което тя като на тия в детската градина '' не гледай''.. и ти да си и ти ще мислиш,че се залъгват,че си лапе още ( не че не съм ама знаеш какво имам предвид)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си