.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Това, което учителите са правили не е нормално. Но не е нормално и вие така да реагирате. В такива случаи се запазва самообладание, държи се дипломатичен тон и спорът се приключва.

Аз приключих с училище за днес. Сега, ще си пренапиша едни есета и после ще бягам на фитнес. А как ми се спи....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Това, което учителите са правили не е нормално. Но не е нормално и вие така да реагирате. В такива случаи се запазва самообладание, държи се дипломатичен тон и спорът се приключва.
    Аз съм бил винаги за дипломацията. Друго,че ние почти нищо не сме правили,ако са го правили те са били отделни индивиди. Имаше си едно шофьорсло училище до нашето дето ходят предимно ученици,които не им се учи.От тях са си го отнасяли. А и когато на теб някой учител започне да ти повдига потничето нагоре пред всички и да вика нагло: "А отдолу какво има, още повече ако си момче да го прави на гаджето ти или пък да тормози децата ти един ден живи и здрави като станеш майка ще видим доколко ще си за дипломацията
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си