.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Еми дай да почнем да празнуваме и рамазан тогава, сигурен съм че и неговата история е хубава. Защо изобщо трябва да има празник за това да показваш колко обичаш другия, крайно малоумно е за мен.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Защо изобщо трябва да има празник за това да показваш колко обичаш другия,
    Защото хората са егоисти.

anonymous708973
    Guest
    Еми дай да почнем да празнуваме и рамазан тогава, сигурен съм че и неговата история е хубава.
    Аз като ти бях казала, че си първосигнален, ти не вярваш. Ето ти доказателството. Обикновено даваш добри аргументи, но в тоя случай... нъц.
    Вместо да ми се измъкваш с тоя Рамазан, вземи прочети историята. Аз мисля, че тя си заслужава да бъде чествана и от православни, и от католици, и от всички десетки видове протестанти.

И аз мисля като Сиси. На мен ми се случи да не уча днес, така че бях на маникюр да се поглезя малко, ще се облека по-готинко, ще отидем на кино, а довечера ще сготвя нещо вкусно, ще пийнем вино и ще се видим с приятели, за да отпразнуваме и Трифон Зарезан
    Нищо крещящо, нито кой знае какво, а дори ми е именник.

Хората не се делят на две групи: Такива, които в несвяст пазаруват розови сърца, и такива, които мразят първите.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-14-2013 на 10:26

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хората не се делят на две групи: Такива, които в несвяст пазаруват розови сърца, и такива, които мразят първите.

Pak ще се цитирам:

3 осн. категории:
    -Хора, които празнуват Св. Валентин. И може би парадират с това. А може би не.
    -Хора, които хейтват първите и самия празник. Характерното за тях е: "Толкова ли не можете да показвате обичта си и през останалите 364 дни?!?!?!?!?!?!? !!! !!! !! ! ! ! !!" както и "Честит Трифон Зарезан! ! ! ! !! ! !!"
    -Хора, които защитават първите от вторите, за да не попадат нито в сладкото, нито в соленото.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Еми дай да почнем да празнуваме и рамазан тогава, сигурен съм че и неговата история е хубава.

Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си