- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв подарък да изберем за Св.Валентин?
Еми дай да почнем да празнуваме и рамазан тогава, сигурен съм че и неговата история е хубава. Защо изобщо трябва да има празник за това да показваш колко обичаш другия, крайно малоумно е за мен.
Аз като ти бях казала, че си първосигнален, ти не вярваш. Ето ти доказателството. Обикновено даваш добри аргументи, но в тоя случай... нъц.
Вместо да ми се измъкваш с тоя Рамазан, вземи прочети историята. Аз мисля, че тя си заслужава да бъде чествана и от православни, и от католици, и от всички десетки видове протестанти.
И аз мисля като Сиси. На мен ми се случи да не уча днес, така че бях на маникюр да се поглезя малко, ще се облека по-готинко, ще отидем на кино, а довечера ще сготвя нещо вкусно, ще пийнем вино и ще се видим с приятели, за да отпразнуваме и Трифон Зарезан
Нищо крещящо, нито кой знае какво, а дори ми е именник.
Хората не се делят на две групи: Такива, които в несвяст пазаруват розови сърца, и такива, които мразят първите.
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-14-2013 на 10:26
Pak ще се цитирам:
3 осн. категории:
-Хора, които празнуват Св. Валентин. И може би парадират с това. А може би не.
-Хора, които хейтват първите и самия празник. Характерното за тях е: "Толкова ли не можете да показвате обичта си и през останалите 364 дни?!?!?!?!?!?!? !!! !!! !! ! ! ! !!" както и "Честит Трифон Зарезан! ! ! ! !! ! !!"
-Хора, които защитават първите от вторите, за да не попадат нито в сладкото, нито в соленото.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.