.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Закъснява ми

Здравейте! Аз съм момиче на почти 16 години и от 3-4 дни не ми идва. До сега не ми е закъснявало. С приятеля ми имахме опасения, че съм бременна, но това е невъзможно, защото дори не сме го правили, а шанса да забременея от предеякулационната течност е минимална. Кажете какво да правя? Нали няма шанс да съм бременна? Мислех си да отида на генеколог, но моля посъветвайте ме нещо. Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Направи си тест за да се успокоиш.
    И от притеснение може да ти закъснява, а нали каза, че сте имали опасения.

3-4 дни е нормално. Ако си правила безопасен секс няма как да забременееш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Здравейте, имам същия проблем , но ми закъснява вече 10 дена.. Последно ми дойде на 31декември...направих си тест преди 2 дни, който беше отрицателен ...имам симптоми от 4-5 дни, но съм притеснена ....

НЕ СМЕ ГО ПРАВИЛИ !! Просто ни мина през акъла... Мерси много за съветите

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Е като не сте го правили тоя месец, няма как да си бременна. Другаде търси причината, но не и в бременност.

Може да ти закъснява поради адски много причини, примерно стрес...

Вече съм спокойнар защото ми дойдеее :ддддддддддддддддд мс пак за съветите

Next time Слагай му гума !

Здравейте, мили деца. В момента вие не осъзнавате на какво сте свидетели, но аз ще ви отворя очите. Досега само веднъж в историята се беше случвало непорочно зачатие. Това са имали предвид майте за 2012! О_o Мисля, че е време да започнем да отброяваме годините наново.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Може да ти закъснява поради много причини ... определено не си Дева Мария. Иди на гинеколог.

За годините ти е нормално да ти закъснява или да ти идва по-рано. Преди да отидеш на лекар, си направи тест за бременност

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    какво общо има предеякулационната течност като казваш, че не сте го правили? правили ли сте го или не сте?
    ако ще правите секс използвайте презервативи и дишайте дълбоко, за да няма всеки месец тестове
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y Виж мнението
    какво общо има предеякулационната течност като казваш, че не сте го правили? правили ли сте го или не сте?
    ако ще правите секс използвайте презервативи и дишайте дълбоко, за да няма всеки месец тестове
    чула авторката някаква дума, не била сигурна за значението, ама решила да я използва
    та това беше връзката между предеякулационната течност и всичко останало, написано от нея
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от s_E_x_Y_y_Y Виж мнението
    какво общо има предеякулационната течност като казваш, че не сте го правили?
    Ми, явно са си отърквали половите органи един в друг. И вече е спокойна, защото ѝ е дошло.

Град
    Sevlievo
    Нормално е да ти закъснява...мен дори ме е пропускало...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си