- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чудни момичета
Гледам на днешно време момичетата се оплакват,че няма свестни момчета.Загледал съм се внимателно, и почти всяко момиче прибързва с връзките.Някое момиче си намери някъв глупак и после светът и е крив.Точно когато намери свястното момче го изкарва като останалите или го отблъсква? Някой може ли да ми обясни ситуацията.
Радо стига с тия момичета е![]()
”The truth is written in blood”
е ... ок припознал съм се начи
”The truth is written in blood”
Не можеш да обобщаваш за всички.
Аз пък не се оплаквам, че не са свестни момчетата около мен. Все свестни си намирам.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Колко теми ще пуснеш за момичетата и това, че няма свестни мъже? Какъв ти е проблемът всъщност?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Никое момиче не отблъсква някого, "защото е същия като всички останали"!
Отблъскваме момчетата, които просто не ни привличат достатъчно!
А думите "всички момчета сте еднакви", най-често се използват от все още страдащи от поредната раздяла момиченца.
аз пък с това съм абсолютно съгласна. Мразя го точно толкова, колкото прословутото friendzone. Ебахти простотията. Мен когато някой не ме кефи, казвам му, че не ми харесва или го показвам по-често. Никога не употребявам "ценя те като приятел" и "нека останем приятели" ....
Пък за свестните мъже около мен не са много, но това си е лично мой проблем свързан с вкуса ми за мъже и аз си го знам. Не се оплаквайте ако харесвате клонинги на Андреа и Галена и се чудите що пък не излизат само с вас и не ви гледат влюбено в очите и що търсят чичкото с портфейла. Търсете проблема първо в себе си!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Всичките ми гаджето включително и сегашното са много свястни и точни момчета . Това ,че момчетата са еднакви e тъпо клише .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-13-2013 на 11:02
Едно нинджа нахрани един дете,а бащата дала пари на две хора
Първо! не се казвам Радосвал.Мойто име е Тихомир.Възможно е да приличам на някой, и ако не вярвате имам скайп, там можете да ми пишете.Относно темата пиша защото,повечето момиченца са отчаяни,депресирани и виждат момчетата като едно цяло.Въпроса ми беше, има ли някъв начин как да се постъпи със тези момичета.Депресираните, отчаяните и който виждат момчетата като едно.
Да те питам тогава. Някое момиче е много добричка , умна, говориш си с нея на всякакви теми, можеш да и споделяш, чувстваш се приятно в нейна компания и т.н. и е 75 килограма. Би ли ходил с нея?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сто процента си се подигравал на поне 5 момичета през живота си за това , че са прекалено дебели, носят очила, смотани са, имат малки цици, имат пъпки , имат мазна коса или нещо от типа. Иди обяснявай как жените сме повърхностни и търсим портфейла или мускула. Постави се в обратната ситуация просто.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не държал на външният вид недей ,не ми ги разправя на мен тия . Нека бъдем честни човек гледа първо външността после характера .