- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пренебрегва ме :( Трябва ми съвет
Заедно сме от 4 години.Сгодени сме.Знам ,че ме обича.Доказвал го е много пъти по всевъзможни начини.В последните месеци обаче се чувствам толкова пренебрегната...Все аз съм тази,която иска да прекарваме повече време заедно,все аз съм тази ,която държи да се виждаме по-често,а той сякаш не държи толкова на това.Предпочита да прави други неща-да се вижда с приятели,да играе футбол.Разбирам,че не може непрекъснато да е с мен,но се усеща едно пренебрежение към мен,дори вече си втълпявам,че не иска да ме вижда,че му преча и го натоварвам. Когато сме заедно си гледа часовникаНяма ли нужда от мен ,както аз от него?
Много ми е тъжно.Досадих ли му,къде сбърках не знам...
Как трябва да постъпя ?Да се отдръпна? Помогнете! Благодаря искрено!
Просто поговори с него за товаНе предприемай нищо друго, или поне според мен е така..
Кофти тръпка.. преди някакви месеци ми се случи нещо подобно, само че с момчето бяхме ходили 2-3 месеца. Както и да е нещата при мен свършиха по кофти начин, защото ми беше кофти да го карам да ми обръща внимание исках сам да се усети, но това не стана и си потърпях известно време и реших, че няма смисъл. Знам ли сега не съжалявам, защото при нас нещата бяха по-различни и защото си беше от растояние и си мисля, че просто нямаше как да се получи.
Но все пак ако това ми се случи отново с някой друг мисля, че просто бих казала какво ми е и![]()
Както и да е 4 години са доста време.Няма смисъл да държиш в себе си, недей да повтаряш моята грешка. Просто го му кажи как се чувстваш и попитай защо се държи така с теб. Не знам дали ще ти е от помощ, но само това мога да те посъветвам.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Години? Заетост? Какво правите като сте заедно?
Поговорете. Разбери дали наистина той се чувства по начина, по който предполагаш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Поговорете си. Може да ви се е изхабила връзката и той да не се чувства комфортно. Питай го, поговорете си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
...
Последно редактирано от Saharadream : 02-13-2013 на 18:37
Филми и кафета 4 години. Разнообразете. Отидете извън града за уикенда. Идете на боулинг, билярд, ледена пързалка. Някъде където няма просто да гледате в една точка и да се чудите колко е часа.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На 16 си и си сгодена? Тая вафла сме я яли... Няма да има сватба, може да е перфектния, но си го срещнала прекалено рано.
http://www.youtube.com/watch?v=vyiftpiCs9o
аман от такива мъже ... Неблагодарни
Summer (h)
На 25 години си тръгнала да търсиш съвети в тийн форум нямам думи LoL . Вместо да ни питаш нас дето въобще не познаваме така нареченият ти годеник просто поговори с него .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 02-14-2013 на 13:43
Ами то все тая щом са сгодени чак би трябвало да се познават вече достатъчно добре![]()
Може би прекалено рано сте решили да стъпите в по-сериозни отношения и именно да се сгодите. Но както и да е, сядаш и говориш с него.
Ясно е, че в един период нещата се променят и не е същото, но все пак има някакъв шанс поне да се пооправят нещата, и да се върне тръпката отново.