.

Виж резултатите на анкетата: Какво гадже предпочитате?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Будист/ка

1 2,00%
  • Йога

2 4,00%
  • Мюсюлман/ка

1 2,00%
  • Християнин/ка

19 38,00%
  • Атеист/ка

16 32,00%
  • Друг

3 6,00%
  • Все ми е тая

8 16,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    npp, педро, мълчи бе! Християните ли не са употребявали терор през средновековието?!? Толкова велики умове от онова време са били изгаряни на клада и изтезавани до смърт, познай от кой! Познай мисионерите каква вяра са налагали с цената на хиляди животи? Дори в стария завет, много ясно се показва, че ако не играеш по свирката на Бог, той започва меко казано да те тероризира/Божите напасти/. Какво се вреш във всяка тема без аргументи, а както е в случая и напълно извън основната тема!
    По темата: Все едно ми е каква религия изповядва, стига да не е някоя набожна/такова животно като npp/. Не бих я изтърпял да ме агитира за каквато и да е религия, включително Християнство.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 02-14-2013 на 17:11

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    npp, педро, мълчи бе! Християните ли не са употребявали терор през средновековието?!? Толкова велики умове от онова време са били изгаряни на клада и изтезавани до смърт, познай от кой! Познай мисионерите каква вяра са налагали с цената на хиляди животи? Дори в стария завет, много ясно се показва, че ако не играеш по свирката на Бог, той започва меко казано да те тероризира/Божите напасти/. Какво се вреш във всяка тема без аргументи, а както е в случая и напълно извън основната тема!
    По темата: Все едно ми е каква религия изповядва, стига да не е някоя набожна/такова животно като npp/. Не бих я изтърпял да ме агитира за каквато и да е религия, включително Християнство.
    Учи малко история, че явно нищо не знаеш за средновековието.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението

ние имахме предвид че истинският Господ Бог и Неговите истински Светии не употребяват терора като средство, но не сме казали същото за другите богове и неправедните духовни служители/работници, едно е да си само мрънкащ наблюдател, който само знае да критикува какво са направили други(-те) хора, а друго е да работиш за спасението на човечеството в истинският Бог без да съдиш никого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си