- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво гадже предпочитате?
Будист/ка
Йога
Мюсюлман/ка
Християнин/ка
Атеист/ка
Друг
Все ми е тая
npp, педро, мълчи бе! Християните ли не са употребявали терор през средновековието?!? Толкова велики умове от онова време са били изгаряни на клада и изтезавани до смърт, познай от кой! Познай мисионерите каква вяра са налагали с цената на хиляди животи? Дори в стария завет, много ясно се показва, че ако не играеш по свирката на Бог, той започва меко казано да те тероризира/Божите напасти/. Какво се вреш във всяка тема без аргументи, а както е в случая и напълно извън основната тема!
По темата: Все едно ми е каква религия изповядва, стига да не е някоя набожна/такова животно като npp/. Не бих я изтърпял да ме агитира за каквато и да е религия, включително Християнство.
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 02-14-2013 на 17:11
ние имахме предвид че истинският Господ Бог и Неговите истински Светии не употребяват терора като средство, но не сме казали същото за другите богове и неправедните духовни служители/работници, едно е да си само мрънкащ наблюдател, който само знае да критикува какво са направили други(-те) хора, а друго е да работиш за спасението на човечеството в истинският Бог без да съдиш никого