- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Защитаваш тезата, че с бой ще стане по-лесно.
Аз ще се самоцитирам:
Та какво в крайна сметка би се спечелило така? Нищо?На какво искаш да се басираме, че щеше да има заглавия тип: "Студенти пребиват до болница лекторка по статистика" вместо "Луда лекторка псува студентите на майка"?
Един от големите ни проблеми е не, че не се отговаря на жалби, а че не се пускат такива. И, че не се говори. Дори не мисля, че е необходимо да се подава какво да е в писмен вид. Да се съберат една група 10 човека, представители на групите в потока, и да идат да поговорят с Декана. Работи и още как. Със сигурност е по-добре от винкела.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами ще те изненадам,но НЕ работи това с групата.Ние го правихме тоя номер с учителката по руски въпреки,че всички в училището знаеха що за човек е. Нашият клас около 23 човека+ една година по-малките около толкова+разни отцепници от други класове. И какво стана накрая.Циркове и кавги. Ние приключвахме при нея та пак минахме метър,но доколкото знам на тези по-малките дето скочиха срещу нея бая сечено е правила после.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!