Първоначално написано от papugai Скоро да са те били по главата ? А чуваше ли се ехо ? струдел, бих ти обяснил, но в момента съм зает да махам пердето, зад което се криеш в последния си клип. http://vimeo.com/channels/photo/1561...photo/25661386 Снимай се така и ще ти кажа Ти ли си идиота на форума?
Първоначално написано от Uzerneim Ти ли си идиота на форума? Не точно идиота, но почти позна.
Първоначално написано от ilovedeath Не точно идиота, но почти позна. Кюфте, продължаваш да ме ръчкаш, а това го позволявам само на момичета с големи цици, каквато ти не си.
Първоначално написано от papugai Кюфте, продължаваш да ме ръчкаш, а това го позволявам само на момичета с големи цици, каквато ти не си. Кюфте вика. Може и да не са големи, но си ги харесвам. Трай си.
Първоначално написано от ilovedeath Кюфте вика. Може и да не са големи, но си ги харесвам. Трай си. На мен не ми харесват, но ще свикна, няма да те пипам там, а по дупето.
Първоначално написано от papugai На мен не ми харесват, но ще свикна, няма да те пипам там, а по дупето. Не ме интересува кво ти харесва, нищо няма да пипаш. И май ще се повторя, трай си.
Първоначално написано от ilovedeath Не ме интересува кво ти харесва, нищо няма да пипаш. И май ще се повторя, трай си. Ако ако чаках разрешени от теб направо да хващам гората. Пипам и бягам, после се излагай като ме гониш.
Правила