.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

С някакви готини маратонки. Дънките ти ми изглеждат хубав цвят и не твърде спортни. А ако решиш някой път да си по-джиджи, ги виждам с нещо от тоя тип

Запомни. Няма такова като "висока съм и не ми отиват високи обувки". Това, че си висока, е предимство, а не комплекс! Докато ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално, ти можеш да ги слагаш когато решиш, а през останалото време ниски, но не и изцяло да се отказваш от високите обувки! Ами ако си на някаква официална вечеря с вечерна рокля, с маратонки ли ще отидеш? Защото си висока и да не ставаш повече? Няма такива неща!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално
    Щото като си нисък изглеждаш ненормално.

Изчистени затворени обувчици като тези, които Грейнджър даде, са добре за тези дънки. Има ги и с по 5-6см ток, така че няма да си блъскаш челото по касите на вратите. И са достатъчно ежедневни, за ходиш и на училище с тях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Запомни. Няма такова като "висока съм и не ми отиват високи обувки". Това, че си висока, е предимство, а не комплекс! Докато ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално, ти можеш да ги слагаш когато решиш, а през останалото време ниски, но не и изцяло да се отказваш от високите обувки!
    Ее по-добре да не засягаме тази тема. Ниският ръст също не трябва да се превръща в комплекс- може да бъде предимство. И не мисля, че трябва да слагам токчета всеки ден, за да изглеждам нормално ?! На мен лично високи жени с високи токчета никак не ми харесват, даже, ако се изкажа за тях, би прозвучало прекалено грубо
    Иначе съм съгласна, че за по-официални случаи, токчетата са точните обувки. Няма как да отидеш с кецове или боти. Просто, щом си висока- гледай да са по-нисички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си