- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С какви обувки да ги нося тия дънки?
С някакви готини маратонки. Дънките ти ми изглеждат хубав цвят и не твърде спортни. А ако решиш някой път да си по-джиджи, ги виждам с нещо от тоя тип
Запомни. Няма такова като "висока съм и не ми отиват високи обувки". Това, че си висока, е предимство, а не комплекс! Докато ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално, ти можеш да ги слагаш когато решиш, а през останалото време ниски, но не и изцяло да се отказваш от високите обувки! Ами ако си на някаква официална вечеря с вечерна рокля, с маратонки ли ще отидеш? Защото си висока и да не ставаш повече? Няма такива неща!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ее по-добре да не засягаме тази тема. Ниският ръст също не трябва да се превръща в комплекс- може да бъде предимство. И не мисля, че трябва да слагам токчета всеки ден, за да изглеждам нормално ?! На мен лично високи жени с високи токчета никак не ми харесват, даже, ако се изкажа за тях, би прозвучало прекалено грубо
Иначе съм съгласна, че за по-официални случаи, токчетата са точните обувки. Няма как да отидеш с кецове или боти. Просто, щом си висока- гледай да са по-нисички.