- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СПЕШНО !!
Здравейте, много съм притеснена защото ми закъснява вече 15-ти ден и усещам болки в корема.. вчера си правих тест за бременност - отрицателен.. надявах се днес да ми дойде, но..... в понеделник ще ходя на лекар, но до понеделник ще се побъркам от притеснение.. дали е възможно да съм бременна???
От къде да знаем ние? Теста е бил отрицателен, опитай с още един, или просто чакай до понеделник. Какви отговори очакваш да получиш?
При закъснение теста би следвало да е верен. По-добре скоро припкай при лекар,защото може да е някакъв друг проблем.
maDamn
Е тя,ако е девствена ,за какво ще ѝ е тест?
maDamn
Скоро да си пътувала, да си била под напрежение/стрес, да си била болна, да си пила лекарства?
А преди имаше една , чийто съсед мастурбирал и хвърлял до стената и тя питаше тук, дали е възможно да забременее![]()
Направи си още един тест за да се успокоиш. Не се притеснявай толкова, лекаря в понеделник ще ти каже какво ти е.
Иначе имала ли си рискови полови контакти?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Като умираш от притеснение няма да стане по-добре. Направи още един тест и се успокой. Вероятно причината е друга.
може да имаш някоя инфекция на яйчниците, от това боли много, а и е възможно даже да пропусне този месец, така че отивай на лекар
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....