- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешно мнение.
Най-лесното нещо: Когато можеш да замениш думата с "той", то тя е с пълен член. Ако заместиш с него, то тя е с кратък.
В случая: Сексът (той) им е като игра. И реално не виждам проблема (него, бтв) в думата сВЪРШВане. Всичко си е окей.
Е значи пак сЪм го написал правилно, тЪй като иначе става безсмислица...
("(facepalm) Не могат да пишат, но ТОЙ им е като игра - WTF и поколение?! ")
в случая секс е подлог, без значение е структурата на изречението, така че ще е ЪТ. Но като цяло съм съгласна с мнението ти по-горе![]()
Да, сега ми стана ясно. Което прави горният ми пост тойидиотски. Ясно. Само дето аз не казах, че си написала сВЪРШВАНЕ грешно...
А да, защото "Не могат да пишат, но НЕГО им е като игра - WTF и поколение?! "" е по-правилно, така ли?
Аз не разбрах само, кой е казал, че в "свършване" е имало грешка/не е било написано правилно?
Да, вече разбрах...![]()
От посоката на разговора започвам да си вадя заключението, че сексЪт и бЪлгарският език са свЪрзани...![]()
![]()
Добре, няма значение. Иначе мисля, че 20 години не е точно към коментара утф и поколението. Както и да е, благодаря ви за мненията.
Добре бе..Защо се "търкате" голи или каквото тамм правите..Правете секс забога..
пс: много ми става смешно като си представя само хахаааа :дддд . НИК`ВО СЕКСУАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ.
Gledaii kak jiweqq *
Не си бременна.Само се чудя , защо писа, че си от Варна или там се забременява по описания от тебе начин![]()
Чудно ми е кога ли, за Бога, ще се оправите малко..
К'во е т'ва търкане на 20 години?
Аре, зарежи го това, ами че и пита може ли да се забременее..
Мъкааа..
Забременява се от тая течност при няколко условия:
1. СЕКС без презерватив (разбираш вкарване и изкарване многократно, т.е търкане != секс)
2. Наличие на такава течност.
3. Наличие на овулация.
4. Успяване на сперматоизид да оплоди яйцеклетката (което всъщност никак не е лесно начинание)
Айде сега си размърдай мозъка и ми отговори, каква е възможността да е бременна ???
Да се смея ли, да плача ли.. Кфо значение има че си от Варна?! Голям праз![]()