- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подмокряне
Здравейте,
Навсякъде съм чела, че момчетата супер много се кефели на подмокрени момичета и донякъде това ме успокои, защото аз се подмокрям супер много и супер лесно. Обаче взех да се притеснявам, защото днес моя реши да си вкара ръката като му казах, че съм много мокра понеже той ми и казвал, че било някво гадно като е много и тн. След това реакцията му беше леко отвратена, каза ми че било като слуз и като видя, че се притесних каза, че било яко. Та въпросът ми е имали от какво наистина да се притеснявам и изобщо как да процедирам с него, защото за в бъдеще не знам какво ще правим с тая негова погнуса?
Ние щот' сме в главата на приятеля ти и знаем как приема нещата,нали?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Еми като го е гнус да не бърка ебати. При мъжете я няма тази "слуз", да си хване някой.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
аз съм на 16, той на 17
Ела при мен.. Аз си го сърбам даже!
Love Squirting, Wet Pussy and Creampie!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Мацка, спокойно. Няма какво да се притесняваш, нормално е да си много мокра. И да, повечето момчета се кефят ужасно много. Твоят нещо е сбъркан. Не знам как може да го е гнус.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз се кефя ужасно много на това.Няма причина да се притесняваш.Не знам какво си мисли той,но според мен е най-нормално да поговорите за това,все пак.Не сте на по 11,12 години би трябвало да се разберете.
Бахти сбъркания приятел си имаш, честно..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Нема по-яко от много мазно пикливо мЕсо..
Твоя приятел сигурно си пада по мокри пишки
Аз пЪ обичам от долу да е като манерка с вода, ко можИ да капИ и да се цеди с литри щ' е е най-добре
Събирам си го в чашка и си го пийвам вечер преди лягане, спомага развитието на организма
И ся някой шИ мА изяде с пАрцалитИ
Troll Edit Face: PU TAPI TEMI NE MOJHTE LI DA PUSNTE BE AJ PAJDINA FOSTATA!![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Днес като се видяхме и той посяга пак и аз му казах "Нее, тебе нали те е гнус" и той почна да се оправдава, че му харесвало като е мокричко.. ходи го разбери![]()