.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Голям фен Аватара на jumpin
    Град
    In my happy place

България се събужда

Дойде накрая времето,да им покажем,че българският народ е единен и можем да свалим,тази мизерия от нашата красива родина! Днес,отново ще има протести.Защитавайте си правата,като граждани,не се оставяйте да бъдете манипулирани!

http://prikachi.com/images.php?images/0/5887000y.jpg
    Последно редактирано от jumpin : 02-18-2013 на 14:17

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Вдругиден отивам във Варна и може да се вкл-м към протестите
    n00bs

Крайно време беше!

Мега фен Аватара на machoka
    Дано да протестират само срещу монопола, защото българинът е най-добър в протестите и никога не мисли кой ще дойде след това.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Дано наистина да е постоянно, докато нещата се оправят, а не "всяко чудо за три дни" като протестите срещу цар Киро преди 1-2 години!

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ти си невероятно тъп, Насе. Историята с цар Киро беше това лято. А па тия само протестират, все нещо не им изнася. Да си седнат на гъзовете. Това им било скъпо, онова им било скъпо щото нямат пари. Ми да са правили нещо на времето да си изкарат пари за парно, а като кажат, че в България няма шанс за просперитет да се махат другаде където ще имат. Марш, Шарооо, марш.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    http://www.ustream.tv/channel/najivo
    ай, гледайте

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Ти си невероятно тъп, Насе. Историята с цар Киро беше това лято. А па тия само протестират, все нещо не им изнася. Да си седнат на гъзовете. Това им било скъпо, онова им било скъпо щото нямат пари. Ми да са правили нещо на времето да си изкарат пари за парно, а като кажат, че в България няма шанс за просперитет да се махат другаде където ще имат. Марш, Шарооо, марш.
    Лесно е да се каже "да се махат" - ако беше толкова лесно, досега един човек да не е останал тук ...

Още малко изкарай, че всичко ни е наред и няма гладуващи и такива, които едвам свързват двата края.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Още малко изкарай, че всичко ни е наред и няма гладуващи и такива, които едвам свързват двата края.
    До голяма степен те са си виновни ... не може да ми народиш 5 деца и да искаш да има и за теб

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Във Варна нещата са най-масови, а по новините нищо и никой ..

http://www.youtube.com/watch?v=VYLj4...&feature=share

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...34059168_n.jpg
    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...49184693_n.jpg
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    сега е нищо в неделя ще е истинския протест
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Фен Аватара на beautifullslayer
    Град
    марсиtown
    Да, бягай, изнизвай се. Не случайно, че сме на този хал. Да, скъпо е, нямат пари заради всичките тези мизерници. Няма да свеждаме глава над всички тези безумни сметки! Давай да бягаме в чужбина, че е по-лесно. Всички вие се оплаквате, а какво правите за подобрение? Това ли ви е единствената алтернатива- да бягате в чужбина? Еми.. бягайте си.
    Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3

Мега фен
    мислех да пиша нещо ама като видях коментарите се отказах

голмия въпрос сега е ще издържи ли правителството до неделя или ще падне през седмицата !!?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на machoka
    Никой не прави нищо да се подобрим. На всеки му виновен властимащият. Всеки е майстор в оплакването. КОЙТО и да ни управлява, все ще е маскара, все далавери ще върти, все някой ни 'оправя'. Големи сме разбирачи, няма що. Големите революционери.. правителства ще свалят.. Всичко пробвахме. А сега - на къде?

Никой не излиза с ясни предложения. Никой не предлага обоснована алтернатива. Най-е лесно да кажеш 'сметката ми е голяма'.. е мойта що не е голяма? Е аз що мога да си платя това, което ползвам?
    Ама то било за месец и половина... еми толкова е, що не си си го платил на края на месеца, ами чакаш?
    Ама нямам работа, държавата не ми е осигурила... еми имай бе, къде си блял като малък? Що не си учИл? Като ти е кеф, бегай озеленител - те ти 'държавна работа' до толкова все ще ти намерят.

Съвсем отделна тема е, че монополът е кофти нещо и не трябва да го има в демократична държава.

Най-големият вой надигат най-големите отрепки.
    И всичко се подклажда от дейци на тая червена лява сган от напапкали се дърти комуняги. Те са тия, чието гайле берем в наши дни.
    Последно редактирано от machoka : 02-18-2013 на 17:58

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beautifullslayer Виж мнението
    Да, бягай, изнизвай се. Не случайно, че сме на този хал. Да, скъпо е, нямат пари заради всичките тези мизерници. Няма да свеждаме глава над всички тези безумни сметки! Давай да бягаме в чужбина, че е по-лесно. Всички вие се оплаквате, а какво правите за подобрение? Това ли ви е единствената алтернатива- да бягате в чужбина? Еми.. бягайте си.
    На мене никой не ми е виновен. Не ме интересуват политици, молитици и на какво дередже сме. Заприличало ми е на абсолютно клише това, че никой с нищо не се опитва да промени държавата. За да се промени трябва да убедиш 90% от населението в едно и също нещо (не в най-доброто, но в едно и също). Хайде направи го!
    И най-големия глупак може да си намери работа за 600-700-800лв, а това е достатъчно за сам човек. Няма къде да променяш цяла държава. Това, че си роден тук не те закопава тук, с нищо не те задържа.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен
    Claymore как можа в два поста да концентрираш толко много простотия на едно място не знам
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Niggaland
    На мене никой не ми е виновен. Не ме интересуват политици, молитици и на какво дередже сме. Заприличало ми е на абсолютно клише това, че никой с нищо не се опитва да промени държавата. За да се промени трябва да убедиш 90% от населението в едно и също нещо (не в най-доброто, но в едно и също). Хайде направи го!
    И най-големия глупак може да си намери работа за 600-700-800лв, а това е достатъчно за сам човек. Няма къде да променяш цяла държава. Това, че си роден тук не те закопава тук, с нищо не те задържа.
    Кажи ми къде дават таква заплата без някакви специални умения ? Говоря за 800 и да не е сезонно. За това, че държавата не може да осигури подходяща среда за инвеститорите, не мисля че аз съм виновен. За това, че определен кръг от фирми получава държавните поръчки, без конкурси ? За това, че държавата да речем бави плащания към фирми, за да си подобри показателите ? За мудната работа по получаване на субсидии ? За монополите, които въпреки това са трудно доказуеми, защото никоя фирма не си държи в шкафа договр дето да пише имам скл такъв с Пешо, Смешо и Келешо да продаваме хляба в източна България по 2 кинта, щото жена ми иска нови цици. За разпродаването на земи, със сменена регулация, за калпавите закони ? Примерно вуйчо ми имаше фирма и му направиха проблем, че нямал еди си ква книга глоба 100 лв., боли го кура за 100 лв. ма има др "фирми" които не бяха регистрирани, не плащат осигуровки, подбиваха цените и на тях само препоръки да си регистрират фирмата. Циганската престъпност ? Ония ден някакъв влязал и убил на дядо ми кучето, за да му вземе синджира.
    n00bs

Град
    София
    Не е простотия. Просто ми е писнало все нещо да не ви е наред и ако изляза няма да посмея да кажа, че съм българка. Пълна мизерия, пълнаааа. Простите сте вие с вашите разсъждение, оплаквания, нерви и всички останали присъщи на пълни мизерници оправдания.
    -M.B.

Мега фен
    yakuza и три пъти по толкова да напишем никва файда няма повярвай ми, спести си нервите и клавиатурата
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    София
    Тодоре, хората без образование не са хора. Кажете, че се изказвам агресивно или некомпетентно, но повечето реално не могат да ме оборят. Много е лесно да положиш малко труд и да получиш една основа в някоя гимназия. После и в МакДоналдс да работиш пак ще имаш да си платиш семестрите в СУ. Останалите българи могат единствено на циганите да се оприличат.

А пък out of control, не ми се иска изобщо да се обръщам към теб щото имам чувството, че разговарям с torVNP
    На половината от думите на Тодор не им знаеш значението
    -M.B.

Град
    Niggaland
    Образованието не е всичко, сещам се за мн хора, които ще завършат и няма да работят нито по специалността си или нямат знание по нея за да го направят. Според мен трябва тия специалности да са малко или мн обвързани с пазара на труда, а не 20 000 парчета завършваме право нищо, че има места за 1000. Или обяви от сорта на търсим някой с висше, 2 езика перфектни, комп грамотност, заплата 600 лв. В България до колкото знам дела на нетната печалба е в пъти по - голям от тоя на "белите страни" и една част от това идва от неплащане на осигуровки, ниски заплати. Минималната заплата просто ми е ясно, че няма как да се увеличи, защото фирмите биха уволнили 1 човек и да плащат на останалите минимална заплата, отколкото да плащат на всички минималната и да си намалят печалбата.
    n00bs

Мега фен
    А пък out of control, не ми се иска изобщо да се обръщам към теб щото имам чувството, че разговарям с torVNP
    На половината от думите на Тодор не им знаеш значението
    Ами ако беше човек, който смятам, че може да ми даде някъв отпор бих спорил с теб, но на тоя етап не показваш с нищо, че си заслужава да ти обърна внимание. Не го казвам просто така за да те дразня, наистина го мисля
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Учете се. За да не цъфнете във всички медии така:

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове