Цитирай Първоначално написано от SilverLinings Виж мнението
Здравейте! Преди 2 месеца навърших 18. Девствена съм. Досега не съм имала сериозен приятел, а според мен първият път трябва да е с някой специален и та, затова още не съм правила секс. Само че вече започвам да се притеснявам, понеже имам приятелки, които от години си правят секс и имат вече опит, знаят как да задоволят едно момче и какво да правят, а аз съм абсолютно боса в това. Да, натискала съм се с момче досега, но не се е стигало до нищо по-сериозно от малко "бъркане в гащите". Притеснението ми е, че нямам опит и не знам какво да правя. Първият път ще ме боли и т.н., няма да е най-приятното нещо. Страх ме е да не би някое момче, което наистина харесвам, да не би да ме остави заради това. Освен това, понеже ми е за първи път и ме е страх, едва ли ще го направим на първата седмица... Като цяло иначе тялото ми не е зле, но гърдите ми са малки (макар че аз си ги харесвам) - чашка А са, но аз съм си слаабичка, така че изглеждат пропорционално добре. И все пак малко се комплексирам.
Знам, че може би е глупаво, но все повече започвам да го мисля. Моля ви успокойте ме малко А и честно казано вече ми е доста интересно да навляза в тази материя

P.S.: От известно време едно момче ми предлага да сме приятели с привилегии и аз винаги съм му отказвала. Но не знам, може би трябва да го направя, поне да си махна това притеснение от главата... Много е тъпо това, но се отчайвам :X.
Схващам идеята ти. Смяташ, че да си девствена на 18 е бреме, от което трябва да се отървеш. С риск да бъда грешно разбрана - до някъде си права. Липсата на секс се отразява по много начини, един от които е тоталната наивност спрямо противоположния пол и отношенията с него. Дори ти я проявяваш - сериозно ли мислиш, че е добра идея девствено момиче с твоята нагласа да се захване с приятел с привилегии? В малката ти объркана главица дори няма да усетиш кога ще свържеш секса с привързаност и ще се влюбиш, а той може да е доста неподходящ субект за такива чувства.

Общуваш ли с момчета? Ако не, започни. Заеби изцяло женските компании 24/7, няма смисъл от тях. Едно момче, дори и само като приятел, може да ти даде полезна гледна точка. Научиш ли се да общуваш, ще започнеш постепенно да прилагаш женските хитринки и тактики и в един момент ще се запознаеш със свястно момче. Не е казано, че ще сте заедно докато побелеете, но е достатъчно просто да му имаш малко от малко доверие и да е свестен, за да не разтръби на половината свят какви сте ги вършили.

Ще се радвам да помогна, ако има с какво още.