Здравейте! Преди 2 месеца навърших 18. Девствена съм. Досега не съм имала сериозен приятел, а според мен първият път трябва да е с някой специален и та, затова още не съм правила секс. Само че вече започвам да се притеснявам, понеже имам приятелки, които от години си правят секс и имат вече опит, знаят как да задоволят едно момче и какво да правят, а аз съм абсолютно боса в това. Да, натискала съм се с момче досега, но не се е стигало до нищо по-сериозно от малко "бъркане в гащите". Притеснението ми е, че нямам опит и не знам какво да правя. Първият път ще ме боли и т.н., няма да е най-приятното нещо. Страх ме е да не би някое момче, което наистина харесвам, да не би да ме остави заради това. Освен това, понеже ми е за първи път и ме е страх, едва ли ще го направим на първата седмица... Като цяло иначе тялото ми не е зле, но гърдите ми са малки (макар че аз си ги харесвам) - чашка А са, но аз съм си слаабичка, така че изглеждат пропорционално добре. И все пак малко се комплексирам.
Знам, че може би е глупаво, но все повече започвам да го мисля. Моля ви успокойте ме малко

А и честно казано вече ми е доста интересно да навляза в тази материя
P.S.: От известно време едно момче ми предлага да сме приятели с привилегии и аз винаги съм му отказвала. Но не знам, може би трябва да го направя, поне да си махна това притеснение от главата... Много е тъпо това, но се отчайвам :X.