.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 96
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Ами примерно с промяна на конституцията и референдум.
    n00bs

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    ^ И в Турция реват, че им било скъпо
    Ама в управлението на Турция, едва ли има хора, които действат в интересите на България. Едва ли има българска партия - Движения и свободи за българите в Турция.
    Турците последните години се развиват много и скоро ще станат голяма сила. Ние пак ще си дадем гъзо, споко, свикнали сме да ни ебат в задния двор. Нека дружно си нагласим вазелина.

Град
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ами примерно с промяна на конституцията и референдум.
    Ясно,мерси.
    Няма шанс да се случи значи.Колко кофти, ще гризнем дървото сега.

Супер фен Аватара на minchorna
    Интересно,колко време според теб ще ги изкарваш тия 2000-4000 лв?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Кажи ми какво направиха ?
    тва ми е любимия въпрос, като говоря с някое герберче
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    И как смяташ да ги изкараш при тези условия?
    Условията са си същите като в последните не знам колко години. Не всеки е на държавна работа за по 350 лева на месец. Има достатъчно частни фирми/предприятия.
    Второ, по всяко време мога да отида на бригада.
    Пък и БСП и преди са били на власт, не помня да съм била гладна или родителите ми-безработни./Това обаче не значи, че ги харесвам./

А,да извинявай.Това,че ти и вашите не сте гладни и не работите за 350 лв,не значи че други не са на това дередже.Да,знам сега говорим как ти би ги изкарала.Ок,имаш шанса и възможността-Защо още не си заминала? работя в частна фирма и вземам 821 лв бруто.Това са 670 лв чисто на месец.Ако живея сам на квартира и плащам сметки мислиш ли,че ще ми останат за спестяване и т.н ?! Не е въпроса дали си била гладна или не,а както са направили,за да го променят това.

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Ама в управлението на Турция, едва ли има хора, които действат в интересите на България. Едва ли има българска партия - Движения и свободи за българите в Турция.
    Турците последните години се развиват много и скоро ще станат голяма сила. Ние пак ще си дадем гъзо, споко, свикнали сме да ни ебат в задния двор. Нека дружно си нагласим вазелина.
    Спокойно, ако продължат тези протести и народът остане единен, няма да могат да ни ебат ...

Град
    Нали се сещаш, че като отидеш да кандидатстваш за място в частна фирма, ще ти искат опит, а за твоето място ще се борят още около 100 човека средно.
    Много е лесно на приказки.. Ама не си стигала до там, да си търсиш работа и тогава да видиш за какво иде реч.

Град
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Спокойно, ако продължат тези протести и народът остане единен, няма да могат да ни ебат ...
    Въпроса е, че няма да продължат Наси. Има подадена оставка, сега хората ще кротуват.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Нали се сещаш, че като отидеш да кандидатстваш за място в частна фирма, ще ти искат опит, а за твоето място ще се борят още около 100 човека средно.
    Много е лесно на приказки.. Ама не си стигала до там, да си търсиш работа и тогава да видиш за какво иде реч.
    Аз съм така.Стажант съм по европейските програми за стаж за 6 месеца.Не знам какво ще стане след като ми свърши стажа.Дали ще ме оставят или махнат.Ако стане така,че не ми предложат да остана сериозно се замислям да се махна от тази държава ,пълна с комплексари и деградирали хора.

Супер фен Аватара на marble
    Питаш ме, аз ти отговарям. Не съм засегнала темата за другите хора и няма нужда да ми обясняваш на кой колко пари му остават от заплатата. Щом си решил да живееш сам, значи добре си пресметнал какви сметки ще имаш и с какви пари ще разполагаш.
    //
    Да, знам. Миналата година си търсих частна фирма за стаж и дори за това знам, че е трудно. + Помагах на майка ми в прегледа на CV-та за една тъпа длъжност в ТУ за заплата 380 лева и се бяха явили 120 и нещо човека.
    Не съм казала, че искам да започна със стартова заплата 1000 лева. Това е абсурд. Все ще си намеря работа, не се притеснявайте за мене. Мислете вие как ще се спасявате от това положение.

Това имах предвид,че с 380 лв..и бащата ако взема примерно 700..с 1100 лв на месец,като се платят сметки и т.н остават в най-добрия случай 750 лв..на 3ма човека...а ако имат и кола..още по зле.Просто нещата са много зле,да така е.Но поне се опитват да направят нещо.Нека не забравяме,че България в момента е на 1во място с най-малък външен дълг от всички страни членки на ЕС (може и да бъркам,извинявам се ,ако е така) .

Град
    Абе човек, нашите имат частна фирма.Знам за какъв зор става въпрос. За последната 1 година, си казахме чао с половината персонал , да не говорим, че затворихме и обекти. Всичко отива само по сметки.

Мега фен Аватара на machoka
    Повръща ми се като гледам какво се случва. Каквито и да се ГЕРБ, върнаха ни обратно при турците, при комунистите и недай си Боже при оня белокос идиот, дето за концлагери говореше.

Каквото и да си говорим ГЕРБ бяха най-малкото зло...

Град
    Niggaland
    Интересно,колко време според теб ще ги изкарваш тия 2000-4000 лв?
    за 3-4 месеца е възможно да ги направиш 2-3 бона
    примерно авер бачка от май до октомври края, на голф игрището, където с бакшишите стига 800лв на месец (имат и някакви премии дори) За 4 месеца там това са 3600 лв. (а от май до октомври са мн повече)
    а тука по принцип за да живееш на месец ти трябват 300 лева, да не говорим, че и ако си от града нямаш тоя проблем
    n00bs

Град
    Niggaland
    Това имах предвид,че с 380 лв..и бащата ако взема примерно 700..с 1100 лв на месец,като се платят сметки и т.н остават в най-добрия случай 750 лв..на 3ма човека...а ако имат и кола..още по зле.Просто нещата са много зле,да така е.Но поне се опитват да направят нещо.Нека не забравяме,че България в момента е на 1во място с най-малък външен дълг от всички страни членки на ЕС (може и да бъркам,извинявам се ,ако е така) .
    И най - зле във всички други класации.
    n00bs

Ако живееш с вашите-може и да ти стигнат,може и да не Зависи какви доходи имат вашите и дали трябва да помагаш и на тях.Стига с тея хипотези колко ще заделиш,живота не е само едни сметки 800 печелиш,с 300 живееш.Живота на голям % от българите е зле и това е.Както казах ГЕРБ са по-малкото зло от всички други.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Станахме за смях пред света. До снощи ревяхме по улиците "оставка", "долу правителството" и "Бойко-курво", днес ще правим протест в защита на Бойко...
    Не спирам да се учудвам колко сме глупави и какво стадо овце сме.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Протеста беше за цените на тока,а не правителството А това,какво се крещи и вика..съвсем друг въпрос.

Град
    Niggaland
    Ти ми викаш за колко ще изкарам 3бона примерно и ти казвам. В моя град просто ако не се заливаш всеки ден някъде, няма де да си дадеш парите. Тука къщи на по 3 етажа се продават за 100бона, а във Варна примерно това е някой апартамент.
    n00bs

"Всичко е относително" ,няма смисъл да продължаваме и да разтягаме локуми,а в неделя всички да си дигнат дупетата и по улиците

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Протеста беше за цените на тока,а не правителството А това,какво се крещи и вика..съвсем друг въпрос.
    Знам и трябваше да си остане така. Можехме да си постигнем целите, ако знаехме какви са.
    Ама понеже се водим винаги по акъла на другите, сега ще го ядем дебелия.
    Дори и Бойко да си оттегли оставката, станахме най-големия резил в Европа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Нека,нека...надявам се да не спрат протестите докато не се стигне до мажоритарни избори!Това ще е най-добрият вариант за сега..Или както казаха,да ни управляват от ЕС..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си