- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P БЪЛГАРИЯ!
Да вземат направо да ни колонизират, че да се кротнем.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Вярно е ,че ГЕРБ бяха единствените,които се опитваха да правят ,каквото и да било. За 3 години не се оправят бакии,които са правени23 години , от т.нар. Преход.
Сега ии след 4 месеца ...ок. След оставката , няма да намалят тока с 8 %,щото сложеното правителство не може да го направи. Няма да увеличат от 01.04 пенсии и тн.
Въпроса не е след 4 месеца или сега ли ще пада правителството , а за кого ще гласуваме? За Костов,който ни еба майката с Марица 1 и 3. За Меглена Пръмова ли, която с кабинета на царчока подписаха смъртните присъди на АЕЦ-а. Тея които ни насраха ЕРП-тата тук,сега се опитват да яхват протеста.
Един читав няма.
maDamn
Не може за 4 години да се оправят нещата,които са били разваляни в продължение на 23 години.
Добре, хем ги подкрепяте, хем викате, че не може да се оправят нещата на 23 годишен преход само за 3 години, тоест значи те трябва да оправят свойте си неща също, защото и те имат 4 години от тия 23. Бтв грангер говориш мн наизуст, всичко което той каза вчера по телевизията, го каза и ти в момента. Първо правителството ток не може да намаля, прави го декевр, а и те казаха МОЖЕ, а разликата е огромна от може и ще го направим.
n00bs
Искам само няколко думи да вметна без да подклаждам спорове, защото едно, че няма смисъл, друго, че все пак вички искаме добро за Бг и за българите.
Виждам , че навсякъде се почнаха анти герб и анти бсп изказвания, ок всеки има право да мисли каквото ще, едните смятат, че герб е по-малкото зло, другите, че това са бсп, всеки с мнението си.
Ясно е, че колкото и да спорим това ще доведе само до разединяване на хората, а в края на краищата всички знаем, че за политиците отдавна партиите и идеите се менят в зависимост от собствените им лични облаги. Ние като народ вместо да се караме и да защитаваме сини, червени и каквито и да били други идеи трябва да се обединим срещу цялата тази така наречена политическа класа. Вместо да се делим на парии трябва да си защитаваме позициите да живеем като бели хора в една уж европейска държава, независимо коя партия бъде на власт. Трябва да искаме промяна на статуквото, а не промяна на цвета на управление. България не само стигна дъното на всички показатели, били те жизнен стандарт, здравеопазване, корупция, свобода на медии в Европа и т.н и т.н, ами ние вече стържем по това дъно. Трябва да има радикални промени, трябва да има абсолютна нетърпимост на народа към всяко едно решение, което е в ущърб с правата му или ощетява държавата. Не съм аз този, който знае по кой път да тръгне и кой е най правилен, но предполагам всички ще се съгласят, че сегашната форма на управление е прогнила, не действа, и това се доказа вече 20 и кусур години, значи тя трябва да се промени, ако искаме нещо да се промени.
Комунистите били не знам си кви герб били не знам си кви... аз само ще кажа, че по времето на комунистите бяха двете национални катастрофи, знам, че последния мандат на тройната коалиция на чело със серго са цсе вършили толкова безобразия колкото и при всяка една партия, знам и че по времето на герб освен, че 4 години спаха, направиха един куп лобистки закони, които да погребат малкия и среден бизнес и да извисят монополите, знам ,че досъсипаха здравеопазването, знам ,че такава полицейщина е нямало при никое управление след 89-та.... и на последно място искам да кажа нещо за тия, който застават с думите "не на комунистите" имаше ли през всичките тези години такова обезличаване на абсолютно всички видове институции в България, и тотално сливане на законодателна, изпълнителна и съдебна власт, които трябва да са независими 4 години бяха под управлението на един човек който колеше и бесеше в тая държава, нямаше министър, който да има свое собствено мнение, а всичко се решаваше от един единствен човек, какъв по-голям комунизъм от това .... нека да се спрем вече с това кой къв бил, всички са един дол дренки
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 02-20-2013 на 10:18
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
якуза,говоря квото знам. Не претендирам да съм компетентна, само казвам каквото знам, а тва е факт.
Има предложение към ДКВР да бъде намален тока с 8 % , дали ако падне правителството ще се получи. Не е гаранция и ,че ако не падне ще стане...ама ми е чудно,ако падне за кого ще гласуваме. Един нормален няма...няма такъв,който досега да не ни е лъгал...Ще е някаква пълна анархия до изборите. И после кво , пак едно голямо нищо.
В мен все пак я има надеждата,че нещата ще се оправят.
Последно редактирано от granger : 02-20-2013 на 11:20
maDamn
n00bs
И оня ден ми направи впечатление...
Не помня точно кой политик се изказа, Костов ли беше, друг ли,че е редно правителството да подаде оставка, а днес излизат с изказвания ,че виждаш ли ,тва е скриване от отговорност и тн.
Няма угодия.
maDamn
Според мен е опит да си вдигнат малко и без това падналия рейтинг. Според мен е грешно, защото има 2 месеца, а ако си чужд инвеститор ти виждаш нестабилна политическа обстановка и не би инвестирал в страната.
n00bs
Е то вече има данни , че има отдръпване от страна на инвеститори, туризма също ще пострада,макар и не в такава степен.
maDamn
Само аз ли виждам положителна нотка във всички наситени с безнадежност коментари тук -не осъзнавате ли, че за първи път от много време, четейки мненията ви, една голяма част осъзнават ясно кои са политическите врагове на България-в лицето на Станишев, Костов, Доган, Кунева, ББ и т.н, т.е почти целия политически елит. На предишните избори това нещо го нямаше, а имаше просто разделяне на групи, всяка безумно заслепена и влюбена в своя лидер като безгрешен, а пък останалите-утрепки. Но с осъзнаването идва и отговорността, така че оттук нататък, каквото и да си надробим, няма да има място за оправдания..
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Опитвам се..![]()
Някой забелязал ли е, че хората нормално гледат да изберат някой по-умен от тях на тия постове ?
Всички сме наясно, че Б.Б е учил как да държи маркуч, нещото, което всеки мъж го научава още в детските си години, направети си изводите, какви пълни олигофрени са гласували за тоя пумияр.
Ако някой иска доказателства, просто да види в темата кои са му привържениците.
Отдавна е осъзнато кои са ни политическите врагове, то изобщо има ли такива,които не са ни врагове?
maDamn
Ако нямаш х6-ца и поне няколко милиона в банка нЕма как да стане![]()
тзтз жалко..имам 2 мерцедеса и 2,3 милиарда в банката :/ явно и аз не вървя![]()
Уби ми надеждите още на х-са ... Мислех, че не гледаш само парите ;/
n00bs