- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- R.I.P БЪЛГАРИЯ!
Не гледам само тях! Широки рамене,оформени ръце,широк гръб,широк гръден кош,малко и стегнато дупе,хубави крака,развити и оформени прасци.Абе много е важно да е с правилни пропорции на тялото.Да е активно спортуващ за да не се отпуска.
И това е като цяло...
minchorna@,сорЕ ама мерцедеси не харесвам.
Oh every time I close my eyes, I see my name in shining lights..
Вече не е важно да караш момичето да се усмихва,а да дигаш 120+ на лежанка![]()
Рядкост са мъжете като насСамо остава Х6-цата и сме вървежни
Да, прав си и аз съм на това мнение, но спазва ли някой изобщо тая конституция?
То и в сегашната ни конституция пише, че не може да има партии на етническа основа, но има евророма, дпс и т.н, а на всичкото отгоре дпс е в основата на това, което се случва в последните 15-20г. И кво никой не може с пръст да я пипне, защото се казва ДПС, а не "турската партия на доган (неслучайно с малка буква)" и тоя резак да кара рейсове от Турция и от не знам си къде с по 847987498 човека, за да гласуват за него......
Още само 4-5 месеца ми остават и директно към терминал 2...
ХАХхАХА сега един авер дето бачка тука в един бар, давали по 50 лв, ако ходят да викат за подкрепа на Бойко :Д утре ако има пак може да отидем да изкараме 50 кинта :Д
n00bs
Темата е дали да бъде зло (герб) или по-голямото зло (бсп, дпс и т.н.). Да не отварям пък темата, че тая мутра Бойко от мн време трябваше да е в затвора или най-малкото да бъде съден. Много жалко, че в момента това (според мен) е най-добрият вариант за управляваща партия.
А пък са ми мн смешни 13-16-годишни мишки с нинджи по тея протести, дето през живота си сметка за ток не са виждАли, още по-малко пък имат представа кои са ЧЕЗ и Е-он, а ходят там да се бият само... и да викат, и да се бият, и да мятат разни предмети без полицаите не виждам каква би била държавата....
Винаги съм бил идеалист, но надеждата поизчезна...