Хахахахаха, циркът е пълен! Подозирах, че ще падне ниско, ала той ме изненада приятно и пропадна още по-дълбоко от очакваното. Нещастник. Удоволствие ми доставя да го гледам как се заблуждава, че ме унижава, а всъщност единственият, който се унижава е... самият той. Комично е вече.

Иначе нещо ми се замотаха нещата и се дразня. Пие ми се, пее ми се, танцува ми се, живее ми се, пък трябва да чета. Много досадно. Трябва и периодично да се храня и да спя, ама тия последните две хич не ми се получават.
Искам някаква промяна, нещо ново, интригуващо да влезе в живота ми, ей така, уж случайно... Имам нужда да ми се случи нещо приятно в най-неочаквания момент и да бъде "просто случайност", която да се повтори още няколко пъти.
Звуча като сектантка, обаче наистина имам нужда от някакъв знак от съдбата, че вървя в правилната посока и че усилията ми не отиват нахалост. Имам нужда отново да ми се случват някакви странни неща всеки ден, които да ме карат да се усмихвам, имам нужда да върна магията в живота си и вярата в хубавото и в това, че всичко е предначертано...