.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

проблеми с шоколада?

Здравейте. Май се колебаех дали темата е за тук или за здравни проблеми и болести, защото май това, което ми се случва, е с болестен/пристрастителен характер. Като цяло май винаги съм обичала сладкото изобщо и в специалност шоколада, но напоследък мисля, че не ме минава и ден, в който да не изям цял шоколад+ други сладки работи?! Нямам абсолютно никаква воля да го огранича поне малко, камо ли да приведа тази пристрастеност в нормални измерения. Оправдавам си се с това, че напоследък ми е доста напрегнато, и все пак не мисля, че това е основателна причина да се 'тъпча' с шоколад постоянно и непрекъснато (буквално)
    Някакви идеи? :c

Мега фен Аватара на TheBeliever
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    не ми прилича на поглед с искрено съчувствие какъвто би трябвало да бъде :/

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз така реагирах. Какво значи не мога без сладко?Аз как мога?

Искрено съчувствие? Трол ли си или си наистина толкова филмирана?

Искрено съчувствие? Трол ли си или си наистина толкова филмирана?
    : | ;след като нямаш адекватно мнение/съвет по темата, не коментирай повече, мерси :>

След като нямаш реално болестно състояние, не казвай, че имаш. Мерси.

Ами не си купувай шоколад и няма да го ядеш. Просто наложи воля и не го прави.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Лол, сякаш аз съм го писала това!!! Мога да ти кажа, че те разбирам. Не познавам по вманиачен от мен човек в шоколада - направо до маниакалност. Сутрин като станех, първата ми мисъл беше шоколад. От малка обичам и ям всеки ден, но в умерени количества и преди две години някъде почнах всеки ден по един шоколад. После ограничих на половин, но след това почнах по минимум 1 и половина . Имало е дни, в които съм яла само шоколад, направо отстрани изглеждаше плашещо. Обаче не щеш ли, по ирония на съдбата, точно на мен, човекът, който обожава шоколад ама направо е пристрастен, му се появи алергия - от шоколад. Бях болна една седмица, в която не ядох, после изядох само половин, стана ми лошо и след два часа цялото тяло ме сърбеше ужасно - обрив навсякъде имах. И оттогава вече ям по-рядко - ограничавам се до 2,3 пъти в седмицата по малко. Изям ли повече от 5,6 парченца обрива се появява и е кофти. Днес пак прегреших и изядох половин, ама какво да се прави. Истината е, че всичко на психическа основа. Аз мислех, че шоколада ме кара да се чувствам по-добре, оправдавах се, че съм депресирана, нервна и т.н. Е, да, ама с тая алергия, която изведнъж ми се появи, и то най-вероятно, защото просто съм прекалила. Съветвам те да внимаваш и да го намалиш. Замести го с нещо друго - аз се опитвам всеки път като се сетя за шоколад да хапна обикновени бисквити (да, пак е сладко) или плод някакъв.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Когато погледнеш шоколада който ти казва "изяж ме" ти му кажи "майната ти" и отиди да се насладиш на една чаша вода или ябълка

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Опитай да заместиш навика за шоколад с нещо друго. Аз например пуша и когато ми се прияде нещо, което не трябва да ям, изпушвам по една цигара. Да, вредно е, но просто давам пример с мен.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от watermelonkisses Виж мнението
    не ми прилича на поглед с искрено съчувствие какъвто би трябвало да бъде :/
    Ти за това ли?! Да те съжаляваме? о.о И аз обичам сладко ама чак болестно състояние не го изкарвам, айде моля. Не си купуваш и не ядеш. Ако толкова те притеснява, винаги можеш да замениш сладкото със плодове и мед.

Мега фен Аватара на teenems
    Ако искаш да не ядеш толкова сладко първо можеш да започнеш да се опитваш да ядеш само половин шоколад на ден и така всеки ден да намаляш "дозата" ,и все пак ако ти вътрешно се мотивираш ние няма как да ти помогнем
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Имам приятелка със същия проблем. Като сме в магазин не може да се отдели от щанда с шоколадите и вафлите. Докато не изяде целия шоколад не може да спре. За съжалание на нея й излизат пъпки от шоколада, дано при теб не е така. Както и да нямаш проблеми с килограмите, заради сладкото. Мотивирай се някак, имай повече воля.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си