- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали ?
Здравейте!
Преди малко мастурбирах и достигнах края разбира се, и след това (понеже досега все нямах смелост) пробвах да си сложа тампон и успях напъхах го много навътре. т.е до момента, в който да не се усеща и нямаше никакъв проблем (предишните ми опити все бяха неуспешни) , но когато го извадих беше в кръв, не много, но си имаше, а не съм в цикъл... та въпроса ми е възможно ли е да съм се отворила сама? Как мога да го разбера?
Благодаря ..
Surcet0 mi.. izr0nen0.. 0tr0wen0 smali se bawn0 den p0 den.. n0 w neg0 wse te imaaa.. Otrichah te ubiwah te,n0 s wremet0 prewyrnah te w chast 0t men-Nai loshaaa.. Nai liubima..
Ти? Девствена? Си ръчкаш тампони в девствената сливка!?
Честито! Отворила си се,тва не значи ,че не си девствена де,но тва е крайно най-малоумния начин да се "отвориш"...
maDamn
Отворила си се, но докато не ти влезе пенис в сливата се сматаш за девствена.
Последно редактирано от Скорпионка : 02-22-2013 на 16:42
Може ли да попитам, след като не си неразположена, защо си си напъхала тампон?
Е, то това ясно, просто ми беше интересно да прочета тя какво ще каже![]()
Едва ли ще каже нещо, вие доста я солите![]()
ми момичето решило да пробва кво ще стане ся че реулатат не й е хар си е нейн проблем
![]()
![]()
^ К'о каза, к'о ?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Следващият път си натъпчи руло тоалетна хартия, че да попие всичката кръв![]()
Щом не си в цикъл и аз не виждам да има друга причина да има кръв на тампона освен очевидното...
Кво ръгаш тампони, пробвай с краставица, банан... крак от табуретка....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз ползвам от малките, но 1/2 пъти съм си слагала нормален.. та на мен ми се случи 1 път да си сложа като очаквах да ми дойде, но като го извадих имаше много малко (1 капка), пък ми дойде след 20 дена. После се повтори още няколко пъти, но нали понякога и пенис не може да отвори момичето от веднъж.. Според мен малко сме се наранили, зависи колко кръв и болка е имало![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
Ами... фактите са на лице - отворила си се.
When you dream anything can happen.
Ай сега обяснявай на майка ти като те заведе на гинеколог,защо аджеба не си девствена!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!