- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Въпрос до вегетарианците
Ядете ли пържени картофки от Макдоналдс?
Би трябвало, тъй като не са месо. Ама една приятелка е вегетарианка и не яде нищо "вредно"![]()
Няма нищо по-вкусно от месото.Вегетарианците са луди!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Те вегетарианците не ядат само пряко не ядат месо. Иначе такива съставки не ги бъркат,повярвай ми.
Аз не съм вегетарианец, но просто не съм фен на месото. Само пилешкото ми харесва. И все пак бих предпочела пържени картофки пред него. ^^
Също така.. всеки, който обича животните, би ги ял, за да съществуват. Просто пазарна икономика. х) Колкото повече ядеш, толкова повече ще ги отглеждат. Ако не бяхме ние хората, отдавна сигурно нямаше да има кокошки, свине и т.н.
Друг е въпроса по какви начини пържолата ти става на такава. За да си щастлив, НЕ трябва да знаеш тази велика тайна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Голяма грешка, която иронично е най-използвания аргумент от тревопасните. Без значение колко се ядат, кланиците имат определена продукция, която трябва да произведат дневно по договор, да кажем 500 пилета дневно. Без значение дали се изкупуват от крайния потребител или не, те вече са "произведени". Изтече ли им срокът на годност, се изхвърлят, предават за кренвирши/пастет или храна за домашни любимци. Пилето вече е умряло, тревопасните не постигат нищо като бойкотират с неядене.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не си itk, майна
![]()
Последно редактирано от Canis_Dirus : 02-22-2013 на 19:52
Grumpy old madman
Не ми се отваря изображението , бъгнато кат теб е,муцка.
maDamn
Мне.
Не си гледала филмите. Срамота.
Grumpy old madman
Гледала съм минифилмчета, ам кво от туй?
maDamn
Нищо. Твой пропуск. След време като ги гледаш и ще усетиш, колко си изпуснала.
Grumpy old madman
пържените картофки стават най.добре когато се опържат на чугунен тиган на истински огън в свинска мас, като в свинската мас преди това са опържени кюфтета.
Right in the heart attack!
Grumpy old madman
Аз за путките говорих,Данчо Секса от Кинтекса .
maDamn