.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 230

Тема: Фитнес

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    кого ша тръшнеш бе ... аз съм пехливанин от не помня кога, ти си тръгнал да тръшваш ... ЖУДИС' такъв

ми аз ко да напрая кат си пехливанин, аз па съм 1 дан по джудо и докато се напехливанстваш ще съм ти се увил като змия и ще удряш в земята да не те задуша или стоша ръкта, тва най-лесно можем да го решим като нарпавим един спаринг

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    ми аз ко да напрая кат си пехливанин, аз па съм 1 дан по джудо и докато се напехливанстваш ще съм ти се увил като змия и ще удряш в земята да не те задуша или стоша ръкта, тва най-лесно можем да го решим като нарпавим един спаринг
    яла ги заключи тея ключове ... само да не се озовеш така в някоя болница с перманента травна на мозъка след един триъгълник или задно душене
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    яла ги заключи тея ключове ... само да не се озовеш така в някоя болница с перманента травна на мозъка след един триъгълник или задно душене

кажи бе къци, то 200 килограмова ходеща буца вода така ще ги напраи тея работи, путко не ще говоря повече, но докато си си почесъл безполезните топки Фишермана ще е звънал на 112 да докладва за младеж в глазглоу кома скала 11, ПЕКЛИВАНИН, тва не ти е селска борба на мегдана..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си