.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    То нашия градски, особено 76 дето бучат като намушкан слон, не е кой знае кво място за запознанства. Ма пък там става прекалено скучно като пътуваш често. Ако някой пътува сам, не се съмнявай, че квото и да е разнообразие ще му дойде като глътка свеж въздух. Обикновено хората ползват едни и същи транспорти, надали за последно минава оттам. Ако се движиш често в 76 имаш голям шанс да я засечеш отново. Просто иди при нея, едно здрасти и я питай да й правиш компания, щото ти е скучно, пък тя е сама. Имаш достатъчно време да си намислиш за кво да си говориш с девойката. И гледай да и вземеш телефона преди да е тръгнала да слиза.

Иначе виждам и аз една мацка тука като пътувам за работа. Почти всеки ден се засичаме на спирката. Та миналата седмица отидох да се запозная с нея. Първо не ми чу 5 изречения, щото беше със слушалки, после ме пита "На мен ли говорите", викам "да, виждам те често тука, реших да се запозная с тебе" и ми изстреля едно "имам си приятел и съм щастливо влюбена вече 3 години". Аз пък съвсем инстинктивно и върнах едно "..и 2 месеца". Добре че дойде автобуса, да спре да ми се кара как съм се правел на интересен пред непознати. Та квото стане - или ше ти върже, или ще има на кво да се посмееш.
    да слуша

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Малко опит ще споделя и аз , но с 204... Миналата година се засичах с една мацка постоянно на спирката и това всеки понеделник.В началото гледах да сядам до нея без да предприемам нищо сериозно, но в последствие взе да ме гризе съвестта как ако не опитам няма да разбера.Така един ден просто слезнах на нейната спирка, притичах до нея, спрях я и започнах направо с "бих искал да се запознаем, аз съм...", стана кофти ,защото не беше от разговорливите и видимо се притесни и то доста.Тогава извадих резервния план в действие - листче със скайпа и няколко слова за мен, подадох и го и й пожелах лек ден.

Без да четеш горните глупости - действай, иначе никога няма да разбереш !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Принципно бих те посъветвал да я заговориш, но с опита от моя град който имам, съм стигнал до заключение, че има известни "рискове" да заговаряш непознати. Ама то т'ва може би щото живея в град с шибани хора, не знам
    Ако не друго, поне е смешно как се опитваш да завържеш разговор с някого, а той тръгва да се прави на оборотен и прочее, както вече казаха преди мен.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Малко опит ще споделя и аз , но с 204... Миналата година се засичах с една мацка постоянно на спирката и това всеки понеделник.В началото гледах да сядам до нея без да предприемам нищо сериозно, но в последствие взе да ме гризе съвестта как ако не опитам няма да разбера.Така един ден просто слезнах на нейната спирка, притичах до нея, спрях я и започнах направо с "бих искал да се запознаем, аз съм...", стана кофти ,защото не беше от разговорливите и видимо се притесни и то доста.Тогава извадих резервния план в действие - листче със скайпа и няколко слова за мен, подадох и го и й пожелах лек ден.

Без да четеш горните глупости - действай, иначе никога няма да разбереш !
    Как се разви по-натам твоята история ми е интересно ? ^^
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Как се разви по-натам твоята история ми е интересно ? ^^
    След седмица ме добави в скайп и каза ,че си има приятел.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Трябваше да я питаш колко е часа ушким си си забравил телефонът..
    ESL !!!

Еее, тя пък.
    Иначе тази тема ми стана много интересна, жалко че не мога да споделя и аз подобни случки И мисля че е много романтично, като се запознаеш с някой по този начин.
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Мега фен Аватара на tori
    Такаки, какво стана с момичето?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Такаки, какво стана с момичето?
    Еми сега съм в сесия и не пътувам много из града

Голям фен Аватара на Ospi
    Е кво като е имала, тва хич не трябва да те интересува. Продължаваш да общуваш с нея без хич да те е*е тоя факт, не го приемай като отказ или нещо лично. Кажи нещо забавно, само да не почнеш да размишляваш/говориш с нея някакво сериозно такова по тоя въпрос.
    Последно редактирано от Ospi : 02-24-2013 на 09:51

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Е кво като е имала, тва хич не трябва да те интересува. Продължаваш да общуваш с нея без хич да те е*е тоя факт, не го приемай като отказ или нещо лично. Кажи нещо забавно, само да не почнеш да размишляваш/говориш с нея някакво сериозно такова по тоя въпрос.
    Виж, усеща се кога някой има интерес към теб и кога не..., това е минало отдавна и нека се придържаме към темата, която не е за мен.

Голям фен Аватара на Ospi
    Виж, усеща се кога някой има интерес към теб и кога не..., това е минало отдавна и нека се придържаме към темата, която не е за мен.
    Ами ако няма интерес... ясно . Добре, последния офтопик от мен.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Те всички имат приятел, преди да хлЪтнат по някой друг и да си зарежат приятеля...

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Те всички имат приятел, преди да хлЪтнат по някой друг и да си зарежат приятеля...
    ти пък, не е баш така. някои късаме с приятелите си просто защото са се появи някви проблеми помежду ни ;д
    иначе както се казва - не се оплаквай, ако гаджето ти те зарязва заради някой друг, ако преди това за да тръгне с теб, тя е скъсала с някой друг.. :Д
    ох, аз напоследък виждам някъв пич всеки ден в тролея, ама ме е срам да го заговоря

Мега фен Аватара на teenems
    Кво да ти кажа ....да си действал.Успех,дано я засечеш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ох, аз напоследък виждам някъв пич всеки ден в тролея, ама ме е срам да го заговоря
    Да не е нашето момче? Да е сменило превоза просто???

Мега фен Аватара на Dagichka
    аа не, мерси не вярвам да е той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си