Супер е темата ,за к'во замряхте !! Искам да се смея )
Събрали се двама дето нищо не знаят и нищо не могат да направят и за това всеки втори е на зоб и то в тийн форумчето )
Събрали се двама дето нищо не знаят и нищо не могат да направят и за това всеки втори е на зоб и то в тийн форумчето )
недей брат, умират ни мозъчните клетки - затъпяваме ....
абе кво са се събрали .... двамата заедно 1 не правят
гледам си се спукал да тренираш с 4к поста безживотник в някъв тийн форум където секи втори въпрос е дали 14 годишната ми приятелка е забременяла като съм се изпразнил в гърлото и докато гледахме фокс кидс
гледам си се спукал да тренираш с 4к поста безживотник в някъв тийн форум където секи втори въпрос е дали 14 годишната ми приятелка е забременяла като съм се изпразнил в гърлото и докато гледахме фокс кидс
с 4 к поста от 2010та ^^ Е то в такива теми ги правя постовете ,чат-теми Дай да видя тези теми дето съм пускал,че май само ти пускаш се припознаваш в огледалото )