.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 230

Тема: Фитнес

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    не ти препоръчвам добавки понеже още не знаеш как да си заредиш тежестите, а за дигането - даже не знаеш в коя посока ...
    колко пъти да ти кажа че, не дигам тежасти, тва че ходя на фитнес не значи че се пъна с по максимума всеки път, иамам си програма с определени килограми които да спомагат силовото ми развитие и релеф

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    колко пъти да ти кажа че, не дигам тежасти, тва че ходя на фитнес не значи че се пъна с по максимума всеки път, иамам си програма с определени килограми които да спомагат силовото ми развитие и релеф
    xD xD ... не не, няма да се смея!!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    село Горно надолнище
    чакаме вашите постижения .. .до тогава да не сте гъкнали!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel Виж мнението
    чакаме вашите постижения .. .до тогава да не сте гъкнали!
    ти без да ми говориш, щот не ям кола с доматите, общак, виео ще призная само когато видя на клипа килограмите на дисковте и как ги редиш и тогава дигаш, и даже тогава ще имам съмнения щото може да има едит, единствено с очите си като видя ще повярвам че дигаш 280 мъртва тяга, тва дигат толкова хора които са 3 пъти по големи от тебе по силови турнири сус 31263178 колана на кръста и се насират докато го отлепят, нали ейт оя вирус каза че се познаваме дай да се видим и да решим спора

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
    ти без да ми говориш, щот не ям кола с доматите, общак, виео ще призная само когато видя на клипа килограмите на дисковте и как ги редиш и тогава дигаш, и даже тогава ще имам съмнения щото може да има едит, единствено с очите си като видя ще повярвам че дигаш 280 мъртва тяга, тва дигат толкова хора които са 3 пъти по големи от тебе по силови турнири сус 31263178 колана на кръста и се насират докато го отлепят, нали ейт оя вирус каза че се познаваме дай да се видим и да решим спора
    дообре ... виж професионалните кво правят, те с тия загряват
    http://goodlift.info/live/mscoresheet_full.html
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си