.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от never_back_down_ Виж мнението
    Не знам как ще ви се стори въпросът ми, но ми е интересно вие какво мислите. Няма нищо общо с предишната ми тема.
    Въпросът ми е: по какъв начин бихте показали на човека до вас, че може да ви загуби, ако примерно не ви харесва нещо в отношението му, да го накарате да ви оцени, защото примерно си мисли, че вие ще изтърпите всичко и ще бъдете винаги с него, защото всеки път ще му прощавате, някои неща. Надявам се да сте ме разбрали. Очаквам вашите мнения.
    Това е манипулация. Егоистична и жалка. Присъща е на безинтересни хора, нямащи с какво да задържат половинката.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Това е манипулация. Егоистична и жалка. Присъща е на безинтересни хора, нямащи с какво да задържат половинката.
    Това да направиш нещо, за да те оцени другия е манипулация. А не е ли манипулация да си мислиш, че един човек винаги ще се връща при теб, както и да се държиш?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от never_back_down_ Виж мнението
    Това да направиш нещо, за да те оцени другия е манипулация. А не е ли манипулация да си мислиш, че един човек винаги ще се връща при теб, както и да се държиш?
    Не е манипулация, но също е грешка. Любовта не търпи такива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си