Здравейте хора !![]()
Искам да попитам според вас на колко години е нормално да започнеш да водиш полов живот ?и вие на колко години го направихте за първи път?
![]()
Зависи... всеки става готов по различно време, не мисля, че има универсална възраст. Аз започнах на 16.
И все пак забелязвам, че някои започват да правят секс на по 14... което не толерирам. Просто явно модата е такава....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Когато се почувстваш готова. Аз го направих за пръв път когато бах на 16.
Нормално е да почнеш на 40 а иначе го направих на 50![]()
![]()
![]()
нормално е около 17,18 години, но някой го правят дори и на 14 О_о.
Още съм девствена.
Има такива дего го правят и на 12 годишна възраст. Аз лично това не го премам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Всеки, когато се почувства готов, а не когато го прави, само защото някой друг го е правил.Иначе се изисква и сексуална култура, за да няма излишни притеснения и теми от рода на "Бременна ли съм".
Аз го направих за първи път, когато бях на 16.
Ако ти се прави - давай! Само дето е подсЪдимо в случай, че нямаш 18... Закон, бате...
Явно някои не са наясно със законите![]()
лично аз на 15, но на всеки по различно време му идва!!! Зависи от доста неща...
На колкото и да си - почвай!
Schhh! Hear the silence...
По принцип няма определена възраст. Важно е ти да си готова. А го направих на почти 16, но излизах с момчето 3 години, а се познавахме от 5 и се чувствах готова. И в крайна сметка вече сме заедно от 4 години, така че според мен съм постъпила както трябва.
Тъкмо си мислех,че такава тема днес още не е имало...
Иначе, те вече ти го казаха, няма определена възраст. Трябва да си готова, да го искаш, да знаеш какво правиш, и да си наясно с последсвията, както и как да ги избегнеш.
Аз като най-изостанала явно чак на 18 и половина някъде.
Както казваше 1 приятел - "почне ли да проговаря, голяма е вече за мен"...