.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4072

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Попитах него.
    Омръзна ми да гледам малоумни изказвания на протестиращи по телевизията. Скандира "оставка", получи я, продължава да скандира същото. Единственият, който съм чула да излезе със свястно изказване, е координаторът на протестиращите. Останалите... питаш ги срещу какво протестирате, той 2 минути ти точи локумите на тема "това е един социален протест, всички видяха, ние сме членове на обществото и искаме да протестираме". Любимата ми част е искането на нова конституция.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Попитах него.
    Омръзна ми да гледам малоумни изказвания на протестиращи по телевизията. Скандира "оставка", получи я, продължава да скандира същото. Единственият, който съм чула да излезе със свястно изказване, е координаторът на протестиращите. Останалите... питаш ги срещу какво протестирате, той 2 минути ти точи локумите на тема "това е един социален протест, всички видяха, ние сме членове на обществото и искаме да протестираме". Любимата ми част е искането на нова конституция.
    Не си ли се замисляла защо по телевизията дават точно малоумните изказвания? На тези протести ходят хиляди хора из цялата страна. Пред камерите излъчват точно тези, които или са пияни, или са леко мръднали по максимално очевиден начин.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Любимата ми част е искането на нова конституция.
    Дам. А дотук защо ли не съм чула въобще какви промени в сегашната искат.

За протестите съм аз, но нека да има ясни искания. Не да ми излязат там групичка момченца, които сметки за ток не са виждали, какво остава плащали, да викат "стига капитализъм" и "национализация".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си