.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: РОАКУТАН

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia

РОАКУТАН

Доста противоречиви мнения четох, а и темите са доста стари...ако някой е използвал това лекарство нека да сподели, защото ми го изписаха и се чудя дали 90лв. си заслужават и колко точно вредно е?

Banned Мега фен
    даже не съм го чувала.... ако имаш сериозен проблем - да,но за всеки случай се запознай със страничните ефекти и моя съвет е да се консултираш с още поне един лекар... не че нещо просто има доктори,които са свързани с някоя друга марка и предписват нейни лекарства без значение колко скъпи са... а за страничните ефекти - много добре се запознай,защото на една моя приятелка и бяха изписали някакви лекарства,които страничен ефект беше '' можете да нямате деца'' и тя есте не си ги купи

Град
    sofia
    ми аз доста прочетох и по форумите преобладават положителни коментари, но на листовката пише супер мега страшни странични ефекти и +това не са доказани всичките и аз не искам да го пия, но както винаги ще ме накарат...а иначе съм се консултирала и с други лекари и накрая все се стига до гинеколог=>противозачатъчн и, аз това не бих си го причинила..а иначе лекарката, която ми предписа това лекарство каза, че в Англия, където е работела преди, го изписват като витамини и че англичаните редовно си го пият, ама аз като погледнах листовката и не съм много сигурна..ще се купува пък ще видим какво ще стане, но лечението си е дълго, така че ако някой го е пил нека сподели..

Banned Мега фен
    ^ в тоя случай 10 пъти по добре е противозачатъчни .. защо се стряскаш толкова от тях ?

Град
    sofia
    мисля, че не са ефективни (просто предположение)...абе като цяло ги отписвам противозачатъчните, след като няма да ги ползвам по предназначението им, по-добре изобщо да не ги ползвам, само ще ми се объркат хормоните и като ги спра ще се чудя какво да правя..защото освен това при мен си е от кръвта, а не от хормоните, така че противозачатъчните не са решение...^а ти защо мислиш, че са по-добре, не си ли на мнение, че са супер вредни-още повече, че нямам хормонални проблеми, нито пък водя полов живот, че да ги пия..

Banned Мега фен
    ^ на мнение съм,че са вредни,но не толкова колкото това лекарство... стряскаш се от противозачатъчните ,а от това лекарство повече - сметни кое е по добре.. а и щом са ти ги изписали значи помагат.. + това,че противозачатъчни не се изписват само с цел контрацепция

Цитирай Първоначално написано от smile12345 Виж мнението
    Доста противоречиви мнения четох, а и темите са доста стари...ако някой е използвал това лекарство нека да сподели, защото ми го изписаха и се чудя дали 90лв. си заслужават и колко точно вредно е?
    Считам, че щом лекарството е предписано от лекар не би трябвало да се страхувате да го приемате. Ако въпреки всичко имате някакви съмнения относно страничните ефекти, можете да се консултирате и с други специалисти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Явно имаш кофти акне, щом си стигала до гинеколог и противозачатъчни.
    Вземи си роакутан-а, като че ли е по-добре от контрацептивите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си