- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ! Спешно!
да и също така мисля, че е време да започнете да ползвате по-качествени презервативи![]()
Тъй като,както гледам си водим дискусия с теб : + за коментара и аз така мисля ! :Д От една страна се надявам авторката на темата да е по-голяма от 16 години (примерно) , но пък от друга ще е жалко да няма малко сексуална култура , ориентация в такива положения , знам ли .. А лошо ако си по-малка и приятеля ти също , не отивайте в аптеката или магазина с думите :"Една кутия презервативи от тези с ягодките" . .. . ....
Като почнете с това "качествени презервативи". Не е важно какъв е презерватива, а как се поставя и дали има достатъчно овлажнение! Изключвам само кондомите, които раздават безплатно по разни кампании - те наистина са много съмнителни.
Авторке, а приятелят ти свърши ли въобще, че не разбрах?
Edit:Сега като прочетох темата отново, останах с убеждението, че не е свършвал, втория път?
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-25-2013 на 20:50
Свърши 2та пъти .. само че на втория не разбрахме дали беше в мен.. иначе съм на 17. И да .. убедена съм, че е заради презарватива .. беше някакъв калпав, но само такъв беше останал и се наложи с него.. и в момента страшно съжалявам, но ще трябва да си понеса поледиците..Благодаря ви за отговорите. И аз не мисля да си взимам още едно хапче, тъй като и без това ми е нередовен цикъла, най - много да стане още по зле след 2рото. Ще си направя тест след седмица, а до тогава ще се надявам да е отрицателен..