.
Затворена тема
Страница 29 от 155 ПървиПърви ... 192526272829303132333979129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 3873
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами доста момичета в темата ползват аргановото на Наши,но можеш и пшеничен зародиш,кокосово,бадемово

п.с. а да - внимавай колко слагаш - нужни са 2-3 капки за краищата на косата,НЕ ПОВЕЧЕ !
    ще си взема бадемово благодаряя!

Banned Мега фен
    и намали пресата + маски с тривитаминол

например какви маски ?

Можете да използвате пресата си за коса и машата за къдрене, за да създадете бляскава визия без да увредите косата, при условие че използвате правилните продукти за коса и знаете основните правила на топлинно стилизиране.

Косата запазва формата, в която се охлажда. Ето защо пресите за коса могат да превърнат непокорните къдрици в блестящи прави кичури коса, а машата за къдрене може да придаде голям обем на отпуснатата коса. Все пак топлинното стилизиране може да се окаже проблем за вашата коса. Стилизиращите устройства могат да достигнат температури до 220°C (428°F) и да причинят микро-фини увреждания на влажната, незащитена коса.

Дългосрочните последици са цъфтящи краища, липса на блясък и накъсване. Това може да се избегне чрез прилагане на защитни продукти, преди всяко топлинно стилизиране. Тези продукти улесняват стилизирането и предотвратяват локалното прегряване. Също толкова важен е изборът на стилизиращо устройство. По-новите преси имат специални покрития (например керамични покрития), които осигуряват равномерно и умерено нагряване на косата.
    Девет съвета за неувреждащо топлинно стилизиране
    Внимавайте: косата трябва да е суха, преди да използвате топлина, за да промените формата й. Докато косата е мокра, нейната химическа структура се променя. Когато топлината се прилага на мокра коса, тя може трайно да повреди роговия слой и структурата на косъма.
    Затова, преди всяко стилизиране трябва да използвате стилизиращи продукти, които предпазват косата ви от топлинно увреждане.
    Можете да избирате между много продукти за топлинна защита. Някои от тях са специално създадени за създаване на права блестяща коса или еластични къдрици, а други гарантират много внимателно стилизиране. Можете да изберете оптималния продукт за вашите нужди. Това улеснява стилизирането и осигурява най-добрата защита за вашата коса.
    Продуктите за топлинна защита се нанасят по-лесно върху влажна коса. За да осигурите безпроблемна защита на всеки косъм, тези продукти трябва да се прилагат, докато косата е още влажна.
    Използвайте спрейове от безопасно разстояние. Фина мъгла се получава само от разстояние най-малко 20 до 30 см (около 8 до 12 инча). Тази мъгла ще защити косата без да я слепи или да я направи по-тежка. Направете справка с инструкциите на етикета на продукта, за да разберете какво разстояние трябва да се поддържа.
    След като сте нанесли продукта за топлинна защита, внимателно срешете косата с гребен с широки зъбци. Това допълнително разпределя защитните продукти.
    Седмичното прилагане на терапия за суха или стресирана коса предотвратява дълготрайното увреждане на косата.
    Различните видове увреждания на роговия слой не просто се натрупват. Всяко вредно влияние оставя кожата на главата по-уязвима и ефектът на следващото въздействие е много по-голям. Топлинно стилизираната коса е много по-чувствителна към ултравиолетовите лъчи и не трябва да се уврежда допълнително чрез използването на метални гребени или метални шноли.
    Избягвайте стилизиращи устройства, които предполагат допир на косата с метални части. Отделни зони на тези устройства често са твърде горещи. Това може да доведе до локално увреждане на косата. Стилизиращите устройства с керамични повърхности са по-добрата алтернатива.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Снощи бях на плитки и днес съм доста къдрава. Дано до утре малко да се оправи и да не е толкова frizzy.

Супер фен Аватара на fizzyg
    ''Режима'' ми на къпане е малко странен напоследък
    Отскоро го промених на събота и вторник,а беше неделя и сряда и това май не ми помага особено с времето,както си мислих.
    Дано до сряда да не ми се е омазнила,за да я изкъпя тогава и да си възвърна режима,ама се опасявам,че ще се омазни. Оф..

Сгъстяването на косата означава ли че расте по-бързо?

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Не знам, обаче косата си я чувствам по-жива и по-гъста, определено имам напредък с растежа.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    Нямам представа. Май не.Прецени сама, ако говориш за твоята.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    ''Режима'' ми на къпане е малко странен напоследък
    Отскоро го промених на събота и вторник,а беше неделя и сряда и това май не ми помага особено с времето,както си мислих.
    Дано до сряда да не ми се е омазнила,за да я изкъпя тогава и да си възвърна режима,ама се опасявам,че ще се омазни. Оф..
    И аз се къпя неделя и сряда. Ама тая седмица ще е понеделник и четвъртък. На теб когато се къпеш неделя и сряда, мазна ли ти е неделя?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ами зависи,ако съм я пипала много ми е мазна в неделя и я връзвам на кок..:Д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Добре де, не ви ли стават гадни косите? Нямам предвид мазни,ама все пак поемат всякакви миризми,аз,ако не си изия косата през деня ще полудея

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Добре де, не ви ли стават гадни косите? Нямам предвид мазни,ама все пак поемат всякакви миризми,аз,ако не си изия косата през деня ще полудея
    звучиш като кака ми и тя студентка, дето през деня ако излиза 5 пъти, 5 пъти ще си измие косата хаха.

мне. аз я мия 2-3 максимум дни в седмицата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от desitt0 Виж мнението
    например какви маски ?
    жълтък,кисело мляко,тривитаминол,ракия и някакво масло примерно.. смесваш в купичка,леко загряваш,мажеш корените и дължината на косата,правиш я на кок ( желателно е да не я захващаш,но да кажем с една малка фиба само в края на кока) слагаш торбичка/шапка за баня,отгоре кърпа хавлиена,загряваш със сешоар и стоиш поне 2 часа,влизаш в банята,първо с хладка вода хубаво обливаш косата,за да изтече поне това,което може без шампоан,отмиваш 2 пъти с шампоан и остатъка и си готова,след като излезеш - като ти е само влажна косата,а НЕ мокра,че вода да тече от нея слагаш масло по краищата или кристали ( по добре масло) и си готова

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimeto_0o0o Виж мнението
    ъм... странно зададе въпроса... ако маските ти влияят добре на косата т.е. се сгъсти, това означава,че се е подхранила,а подхранила ли се е явно е започнала да расте и по бързо... така че не сгъстяването на косата показва дали расте,а цялостното и подобрено състояние

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    щото така си свикнала... аз я мия дори и да не трябва само след като съм ходила на заведение.. щото там цигари,алкохол и т.н. и то косата/дрехите ти миришат после на .... не ми става гадна косата.. аз също я мия сряда/четвъртък и неделя.. по принцип понеделник и вторник ми е перфектна - като току що измита,а сряда става малко странна - смисъл не е толкова хубава,но се преживява...смисъл не си личи,но щото си е моя аз го виждам,а съм питала момичета и те ми казват,че не виждат разлика през цялата седмица като съм на училище

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъм... странно зададе въпроса... ако маските ти влияят добре на косата т.е. се сгъсти, това означава,че се е подхранила,а подхранила ли се е явно е започнала да расте и по бързо... така че не сгъстяването на косата показва дали расте,а цялостното и подобрено състояние
    А да ми кажеш как да си направя косата по рядка, че е много гъста и съм я подстригал 3 мм, защото не мога да я реша иначе ?

Banned Мега фен
    я марш от тая тема почваш като тоя с бритона в секса... с преса нон стоп и тя ще не ще,ще оредее и ти ако не можеш да я решеш ние какво да кажем

Ама много е гъста направо ужас ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Ама много е гъста направо ужас ...
    как да кажа на МОМЧЕ как да си РАЗВАЛИ косата

Нищо не разбираш от коси

Banned Мега фен
    щом казваш малко трудно да ти кажа как да си съсипеш косата

Повече от фен
    TrollFaace направи си друга прическа, не е нужно да си съсипваш косата.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    А да ми кажеш как да си направя косата по рядка, че е много гъста и съм я подстригал 3 мм, защото не мога да я реша иначе ?
    кола-маска на главата?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    TrollFaace направи си друга прическа, не е нужно да си съсипваш косата.
    момче е, да ти кажа хич не го интересува,просто спами

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си