- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена съм между 2-ма....
Здравейте.Имам един проблем.Наскоро имах гадже, което скъсах, а сега той иска да се върна при него и аз малко се колебая.Второто момче е много забавно и винаги ме кара да се усмихвам.Той много ме харесва, но за жалост скоро заминава за САЩ.Моля ви, помогнете ми кой да си избера...
Нито един от двамата.
Тоя от САЩ може да изчукаш.
едит: всъщност, и двамата може да изчукаш.
виж сега... за мен щом е бивш значи има причина... хората не се променят ей така.... т.е. рано или късно - а в тоя случаи клони повече към рано ще се разделите пак... така че по добре пробвай с другото момче.... дори и да замине нищо не ви пречи да си прекарате хубаво докато замине
Бивш е, значи е имало защо. И някак, прекалено наивно ще е да повярваш, че той се е променил, защото надали го е направил. Да, съгласна съм, че се разкаял и вероятно осъзнал някаква част от грешките си, но не до такава степен, че да не ги допусне отново.
Относно другия пък: аз бих пробвала, но бих внимавала в това да не се привържа към него и да ми е изключително гадно, когато той си замине. Ако си убедена, че можеш да си прекараш хубаво с него, без да се привързваш много-много, пробвай с втория. Ако не, по-добре с нито един от двамата.
Не се занимавай с тях : ). Обаче можеш да си поиграеш с този от САЩ както каза Дрийм
ние няма как да ти кажеме с кой от двамата да бъдеш.
по принцип трябва да си с този,към който имаш по-силни чувства.
Ако причината, заради която сте се разделили с гаджето е сериозен проблем по-добре недей да се връщаш при него. А и по принцип не е хубаво да се връщаш назад в миналото.
Относно другото момче... зависи след колко време заминава за САЩ?
Аз бих ти казала да не се връщаш при бившият.Не си заслужава..той не се е променил,ти също..най-много да ти липсват спомените с него.А този пич кога заминава за САЩ?Аз съм повечко за него
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Без изобщо да чета темата - нито един от двамата. Който и да е , при първия недостатък, който забележиш в него ще се чудиш дали си направила правилния избор. Излишни затормозявания. Намери трети.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ако ти е само за секса... чукай си ги. Ама.. нито единия иначе..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първия, щом ти си го скъсала, няма какво да го мислиш даже. Втория, ама ако не заминаваше за САЩ. Ако е за постоянно, просто ще е невъзможно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако наистина обичаше първия , нямаше да има втори ! Така че избери втория!![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ти прецени дали искаш нещо дълго или нещо кратко.... искаш ли да градиш нещо или само за секса?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
И аз залагам на кандидат-американеца. Това, че заминава, изобщо - идеята за скорошен (а до лятото има толкова много време всъщност) край, може да направи нещата още по-хубави и пълноценни. Не го мисли.
Та така, чукай се с него, пък виж дали след това ОЩЕ ще се колебаеш за бившия...![]()
Раздвоена си между 2 ма значи хмм .. направете си сандвич![]()
от 2 стола ще останеш на земята .. както казаха по-нагоре, ако обичаше едното момче, нямаше да има второ ..![]()