.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Stella_SN Виж мнението
    Какво за вас е секса ?? Само удоволствие или нещо повече ? По-хубаво ви е с човек,който обичате или предпочитате секса за една вечер ? И има ли някакви мили жестове от партньора ви,които обичате да прави по време на секс ? ?Аз примерно обожавам да си слага ръката на кръста ми :Д Не знам защо ,просто ми става хубаво :Д Или да слага длан на лицето ми ... някакво миличко ми става Споделете мнението си
    Не е просто удоволствие. ВЪРХОВНО удоволствие е! Преди време на всяка цена свързвах секса с любовта и всичко романтично, което се сещате от филмите. През последната година обаче малко се промених. Разбира се, не съм променила мнението си, че сексът във връзка е сто пъти по-чувствен и приятен от този за една вечер, просто не го свързвам вече толкова с чувства, колкото с чувственост.

Мили жестове обичам да прави в точно специални моменти. Иначе ние нормално си се чукаме здраво и в повечето случаи един мил жест би бил buzzkill. Най-вече обичам да ме изненадва.

Най-много обичам да свършваме заедно, да му духам, да си преплитаме ръцете в силна хватка докато съм върху него, да ми държи ръцете над главата докато той е върху мен, да се хапем и... абе май за всичко мога да кажа, че много обичам.

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE Виж мнението
    Не е просто удоволствие. ВЪРХОВНО удоволствие е! Преди време на всяка цена свързвах секса с любовта и всичко романтично, което се сещате от филмите. През последната година обаче малко се промених. Разбира се, не съм променила мнението си, че сексът във връзка е сто пъти по-чувствен и приятен от този за една вечер, просто не го свързвам вече толкова с чувства, колкото с чувственост.

Мили жестове обичам да прави в точно специални моменти. Иначе ние нормално си се чукаме здраво и в повечето случаи един мил жест би бил buzzkill. Най-вече обичам да ме изненадва.

Най-много обичам да свършваме заедно, да му духам, да си преплитаме ръцете в силна хватка докато съм върху него, да ми държи ръцете над главата докато той е върху мен, да се хапем и... абе май за всичко мога да кажа, че много обичам.
    И аз мога да кажа ,че обичам всичко :Д Но има неща ,от които ми става хубаво на душата както се казва .. Иначе дори и погледа му ме кара да откачам :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си