- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да си намеря сериозна приятелка
Здравейте,
Аз съм момче на 17 години, скоро вече ще съм на 18. От Пловдив съм, голям град, но не мога да си намеря сериозна приятелка. Няма момиче, което да ме оцени.Всеки път като кажа на някое момиче, че я харесвам, тя ми казва: "можем да бъдем само приятели". Никога не съм наранявал момиче, винаги съм се държал добре с тях, но не знам защо не постигам никакъв успех. Винаги съм гледал да помогна с каквото мога, но пак нищо. Не знам защо е така, но се чувствам отвратително. Да знам, че съм още малък, но все пак ... чувствам се зле заради това, че никоя не ме оценява. Повтарям си, че те губят от цялата тази работа, но и аз се чувствам гадно. Не съм някво плейбойче, не слушам чалга, даже я мразя, не ходя по дискотеки не се занимавам с такива глупости и мразя кифлите, за мен тва са безмозъчни същества, но само такива ли има, няма ли от нормалните момичета ?! Защо след като разкрия чувствата си пред някое момиче, тя започва да се държи с мен по съвсем различен начин ? Аз ли някъде бъркам ?! ... Някой ако може да ми помогне ще съм доста благодарен.
Благодаря ви предварително!
Така , аз също съм от Пловдив и съм на 17 (нищо чудно и да се познаваме) ! Та по темата : В Пловдив НЯМА ДА СТАНЕ , колкото и клиширано да ти звучи брат , в Пловдив са само курвички и кифли , поне тези от 14 до 18 години . И да се блъскаш и да се маяш - една на сто е читава , така че няма смисъл.Опитай да си намериш някое момиче от близките села , учещо в Пловдив !Успех !
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Те пък точно и тея дето са от близките села и учат в Пловдив се мислят са най-големите и точно те са най-тъпите кифли, дето не мога да ги трая! Ама се чудя читавите къде са?!?!?!
И аз съм долу-горе в същото положение, но търся вината в самия себе си, не в дамите, въпреки че живея в доста по-малък град.
И напротив, колкото по-голям е градът, толкова повече момичета има („свестни“!).
И като търсиш вината в себе си какво намираш? Аз не знам кое да променя![]()
Не се отчайвай толкова, ще дойде и твоя звезден миг в който ще си с момичето което ще те цени и обича, а другите само ще и завиждат![]()
![]()
Ем вътрешно де ама не знам кво, аз се държа мн добре, никога не съм наранявал някоя ...
Всичко си идва с времето. Колкото повече го търсиш, толкова ще чакаш.. остави се на течението и момичето само ще те намери. Естествено,ако имаш търпение![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Самочувствието ти как е? Да не е прекалено ниско или прекалено високо?
Може нещо във външния ти вид да не е в ред... Като прибавим и че си бързак на тема чувства и словоизлияния...
"Никога не съм наранявал момиче, винаги съм се държал добре с тях, но не знам защо не постигам никакъв успех." ---> Това ти е проблема. ДЪржиш се прекалено добре с тях и попадаш в графата "приятел". Преди да й кажеш, че я харесваш, спри да я тЪрсиш за известно време, да видиш как ще ти трЪгнат по Д-то... Жените не обичат подлоги. Поне не за гаджета...
Това за Пловдив дето го каза. Вярно е, че е пЪлно сЪс кифли и сЪс самозабравили се идиотки, които се мислят за кралици, но има и много свестни. Ако тЪрсиш, ще намериш. Не се отчайвай.
При теб лошото е, че си на 17. В смисЪл, не защото ти си толкова малЪк, а защото момичетата, кЪм които си се ориентирал са твЪрде малки, за да знаят какво искат и за да оценят човека, който си ти. Според мен чест ти прави това, че не си курварче, дето гледа бройките и наистина мацките губят, защото сега си падат по типа "лоши момчета", ама след няколко години като пораснат, ще тЪрсят такива като теб и lamer4e7o под дЪрво икамЪк и ще реват с глас "КЪде са свестните мЪже".
Не се отчайвайте и не се променяйте, момчета, заради това, че лапета не ви оценяват! Останете каквито сте и някой ден те ще реват с разбити сЪрца, а вие ще имате супер-готините приятелки(rock)
От поста ти лъха на отчаяние и съм сигурен, че ти личи и на живо, особено когато "разкриеш чувствата си" на някоя. Това с "разкриването на чувствата" на мен ми звучи като да си отишъл при нея и да си ѝ казал "много си те харесфам, искам да ми станеш сериозна приятелка". Просто не се прави така. Накратко механизмът е 1. показваш интерес 2. излизаш на среща с нея 3. след 2-3 срещи, когато се почувстваш, я целуваш.
Имай предвид, че не трябва да се отчайваш, защото човек все пак може да живее и без гадже (въпреки че с гадже наистина е много по-яко). Също така на 17 да си нямал гадже е съвсем нормално, дори и да си мислиш, че на всички други им върви, а на тебе не. Така че наистина, няма причина да се отчайваш, и без това отчаянието работи срещу теб и отблъсква жените.
Също така не трябва да забравяш, че намирането на момиче, което да те оценява, е просто трудно. За повечето момичета може просто да си прекалено странен и да не ставаш за тях, да искат някой по-стандартен. Ама добрите новини са, че в повечето случаи и те не стават и просто са част от стадото. За да ходиш с дадено момиче, трябва да си пасвате, а сам се сещаш, че трудно се намират двама души, които си пасват. А ако около теб никое момиче не те оценява, вероятно просто трябва да смениш социалната си среда.
Няма какво да променяш, просто имай търпение, общувай с момичета и просто си избери някоя и я налазвай. Ако те върне - някоя друга няма.
Братленце, както каза по- горе колегата Tsukuda Hiroshi, трябва да се държиш с една идея по- студено с момичетата. А не да си им един вид носна кърпичка, т.е. да си винаги там когато те потърсят да си винаги готов на всичко. Момичетата са така, казват, че не могат да намерят момчето което да ги оценява и да ги кара да се чувстват специални, а в същия момент си хващат за приятел най- големия задник.
Просто покажи на момичето какво искаш отначало... заяви си интереса, не да й се правиш на приятел. Нормално да си промени отношението, ако те е приемала за приятел и изведнъж й изцепиш, че си влюбен в нея. Там ти е грешкатадействай смело
За мен думите "Обичам те!" са доста ценни и важни. Мразя когато някой ги използва без да знае какво означават. Аз не съм им казвал, че съм влюбен в тях, а че просто ги харесвам и те коренно си променят начина на държание с мен. Все едно аз съм виновен за нещо ужасно случило се наскоро ...
По принцип за мъжете е нормално да си нямат гаджета независимо на колко са ...
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Като момиче ти казвам, че не е приятно 'свалячът' да ми ходи след дупето, да е мил, добър, всичко изпълняващ.. смисъл, приятно е, ама до едно време - след това омръзва и става противно чак. Знай си интересите и дръж на тях - не харесваме безхарактерни (:
И аз съм на мнение, че подходът ти е грешен. Смисал,че се стараеш приятелски да подхождаш
Може би, трябва приятелството да се зароди след всичко останало. Това е мое мнение, възможно е твоя случаи да е друг.
Знай само, че всичко ще си дойде на мястото![]()