.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Супер фен
    Хора стига глупости. Виж, ако преди акта си уринирал, измил си го и си абсолютно сигурен, че не си свършил в нея значи няма абсолютно никакъв шанс да забременее. И за другите които твърдят, че по време на акта се изхвърля семенна течност - това е абсолютно невярно. Изхвърля се течност по някой път но тя не съдържа сперматозоиди освен ако по стените на пениса не са останали от скорошна мастурбация, което може да бъде предотвратено с уриниране преди секс. Така че моето мнение е, че й закъснява главно, защото сте правили секс без презерватив (особено ако е за първи път). Ще й дойде.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Бате, много си се филмирАл. Дишай дълбоко, девойката ти не е "хванала". Като мъж вземи я успокой, вместо тя да те филмира.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Добре бе хора, като правите рискови действия на своя глава, защо после очаквате хората от форуми да ви казват какво да правите?!
    Като сте толкова решителни, сами си решете дилемата!

П.П: Аз не бих пила хапче, но всеки сам си решава!

И другото което е, за първи път го правим така не знам дали е от някакво значение. Ама тя и тя с този нередовен цикъл..

имам подобен въпрос. Моля ви за бърз отговор. с приятеля ми правихме секс без предпазни средства (голяма глупост) и всърши в мен. не съм в цикъл - след 11 часа пих ескапел. моля ви за мнения.

Мега фен
    Град
    <3
    Можеш ли да си представиш, че една жена може да забременее само в рамките на няколко часа (12-24h) от месеца?
    Каква магия!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Изхвърля се течност по някой път но тя не съдържа сперматозоиди освен ако по стените на пениса не са останали от скорошна мастурбация, което може да бъде предотвратено с уриниране преди секс.
    Доколкото знам аз, в предеякулационната течност има малко количество сперматозоиди, които могат да оплодят яйцеклетката, но шанса е малък. На въздух сперматозоидите имат кратък живот, а и се предполага, че след мастурбация пича трябва да се е измил.
    Към автора, не се притеснявайте много. По-добре да не пие хапче. И също така я успокой, защото както е с нередовен цикъл, ако тръгне да се притеснява за това, вероятността да й закъснее още повече е голяма. И това да ви е за урок, следващия път презерватив.
    ^^^
    Бургас <3

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Хора стига глупости. Виж, ако преди акта си уринирал, измил си го и си абсолютно сигурен, че не си свършил в нея значи няма абсолютно никакъв шанс да забременее. И за другите които твърдят, че по време на акта се изхвърля семенна течност - това е абсолютно невярно. Изхвърля се течност по някой път но тя не съдържа сперматозоиди освен ако по стените на пениса не са останали от скорошна мастурбация, което може да бъде предотвратено с уриниране преди секс. Така че моето мнение е, че й закъснява главно, защото сте правили секс без презерватив (особено ако е за първи път). Ще й дойде.

Ми... бременен си .

Човек взема поука само когато се опари, колкото и да му обясняваш.

Diridondon
    Guest

Thumbs up

Na men ne mi se e slucvalo i moga da ti kaja samo ce sega osven da cakaj i da se nadqvaj nqhma kakvo drugo da pravij!!!!

За тебе Кирилица няма ли бе НУБ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Имам един въпрос: като знае, че е в овулация с какъв акъл се съгласява да правите секс без предпазни средства?
    Точно пък в тоя период има опасност от забременяване, дори да не си свършил - предеякулационната течност съдържа някакви сперматозоиди, от които на теория има вероятност за забременяване.
    А иначе дори и да си вземе направление - гинеколога с нищо не може да помогне. Тест се прави след 14 дена от рисковия полов акт. Така, че остават ви вариантите да чакате или да пие ескапел, па след 14 дена да си направи и тест.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом си сигорен че не си свършил в нея значи не е бременна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си