.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на Illusion772

Мисля че полудявам.....

Здравейте. Първо искам да кажа че съм момче на 17. Предполагам че проблемите ми се напълно нормални за възрастта, но напоследък ми дойде в много, и просто имам чувството че полудявам. Така към проблема - свързан е с момиче , каква изненада ! Преди да разкажа трябва да кажа че съм минал през доста неща с момичетата от reject на 100% до някакви съвсем краткотрайни връзки ако могат да се нарекат такива, но сега всичко се случи толкова бързо че чак ме удари по главата. Така преди сигурно месец се пребирах с едно момиче (нещо съвсем нормално)нека да я наречем "Х" (знам че е тъпо) и всичко беше нормално, след това в този един месец даже едно "здравей" не сме си казвали защото откровено дори и името и не запомних (не съм много добър с имената). Така докато не дойде миналата седмица и нещо се промени в мен след като имахме един кратък разговор с това момиче "Х" (ако може и разговор да се нарече). Нещо ми стана почти постоянно мисля за нея, и въобще мисля за това което чувствам. Имам чувството че ще се побъркам , а точно в момента не мога да си позволя да се разсейвам , защото имам много важни неща в живота ми. Не мога да да се съсредоточа да уча, да тренирам или каквото и да е било друго. Не съм сигурен какво да правя защото май е заета и подчертавам май защото повечето неща сочат че не е но ако тръгна да разпитвам всичко ще се разбере защото живея в едно "голямо село", и в крайна сметка към уникално объркан и единственото което се надявам да не е любов защото не съм особен почитател на тази дума.
    Благодаря ако сте си си направили труда да ми четете шизофреничната история

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Пу прЪв я прочетох!!
    Не е шизофренична. НапЪлно нормално е да се вЪлнуваш от тези неща на 17. Според мен е любов независимо дали си фен на думата или не. Като дойде не пита. КакЪв ти е проблема да споделиш чувствата си с момичето? Само заради изпитите и тренировките ли е или има нещо в нея, което не ти харесва? Ако е заради пЪрвото - те изпитите ще минат, тренировките ще намалеят, а ти ще си блЪскаш главата защо не си трЪгнал с нея, ами я е лапнал селския келеш...
    Единственото, което мога да ти кажа в случая е - следвай сЪрцето си. Ако искаш да си с някого, опитай се. Ако не стане, поне няма да се вЪртиш нощем, измЪчван от хиляди неизвестни "дали, ако..."

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Пу прЪв я прочетох!!
    Не е шизофренична. НапЪлно нормално е да се вЪлнуваш от тези неща на 17. Според мен е любов независимо дали си фен на думата или не. Като дойде не пита. КакЪв ти е проблема да споделиш чувствата си с момичето? Само заради изпитите и тренировките ли е или има нещо в нея, което не ти харесва? Ако е заради пЪрвото - те изпитите ще минат, тренировките ще намалеят, а ти ще си блЪскаш главата защо не си трЪгнал с нея, ами я е лапнал селския келеш...
    Единственото, което мога да ти кажа в случая е - следвай сЪрцето си. Ако искаш да си с някого, опитай се. Ако не стане, поне няма да се вЪртиш нощем, измЪчван от хиляди неизвестни "дали, ако..."
    Мисля че найстина си прав но факторите не са само един - например - живея в семейство Адамс буквално само иконома липсва, живота ми е толкова странен че просто няма на къде, но това което ме стряска за това конкретно момиче е че не ме привлича физически искам да кажа, че преди съм имал контакти (връзки) със съвсем друг тип момичета и говоря изцяло за начина по които изглеждат, но в същото време не казвам че не е красива.
    Последно редактирано от Illusion772 : 02-26-2013 на 16:41

Познато чувство,ясно е че я харесваш (не казвам влюбен,щото не си почитател),имаш няколко варианта,признай и чувствата си и каквото стане,поне така ще си излееш душата и ще ти олекне,а пък ако не искаш,а тя толкова много ти пречи да водиш нормален живот,просто сам си намери начин да си я избиеш от главата (знам,че е адски трудно,но аз съм го правил)...слушай музика (такава каквато те разсейва),тренирай нещо ново ,прави нещо ново,излизай с приятели по-често,въобще прави все нови и интересни неща за теб,който да те разсейват

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Защо не започнеш да си общуваш с нея?
    Нищо не се знае, пък и ще си спечелиш един приятел, ако не друго. Та, съветът ми е вместо да се тровиш непрекъснато с мисли за нея, то по-добре опитай, ако първата ти крачка е нека започването на разговор, някакъв. Излезте, поразходете се, ала бала.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Само не знам каква е врЪзката сЪс семейството ти. Ясно ми е, че има доста гадни семейства, аз сЪщо сЪм попадал на такива, но това е още 1 причина тя да е нещо красиво в грозния ти свят. + това ти си себе си. Не си семейството си. Ако трЪгнете, тя ще ходи с теб, не с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си