.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Възможно е. Що бъркаш само с пръсти, ползвай си атрибутите по предназначение.

химен - м. р., ед. ч., нечл.
    хименА - кратък член,
    хименЪТ - пълен член

Няма такова нещо като ''химената'' за 10ти път сигурно го срещам в този форум и ме дразни. Научете го.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Възможно е. Що бъркаш само с пръсти, ползвай си атрибутите по предназначение.

химен - м. р., ед. ч., нечл.
    хименА - кратък член,
    хименЪТ - пълен член

Няма такова нещо като ''химената'' за 10ти път сигурно го срещам в този форум и ме дразни. Научете го.
    Оу, права си. Винаги съм си мислел, че е ж.р. Благодаря Ще знам вече.
    Просто се чудех дали съм й отнел девствеността от любопитвство. Иначе искам да изчакам докато е на 18-19 докато правим нещо повече, да си се развие добре и да не мисли за такива работи.

Цитирай Първоначално написано от Uzerneim Виж мнението
    Оу, права си. Винаги съм си мислел, че е ж.р. Благодаря Ще знам вече.
    Просто се чудех дали съм й отнел девствеността от любопитвство. Иначе искам да изчакам докато е на 18-19 докато правим нещо повече, да си се развие добре и да не мисли за такива работи.
    Щом вече ти е дала да и "бъркаш с пръстите" , значи тя НЕ Е с намерения да чака до 18 - 19.Действай докато можеш , защото рано или късно ще си избере друг "отваряч" !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си