- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- баланса материално и духовно
Възможно е да съм сбъркал в интерпретациите си. Ако има грешки, кажи. Но нека е конкретно.
Също така, не искам да ти приписвам мои думи, но ти ми подхвърляш само многозначителни празни приказки. Така че донякъде съм принуден да правя свободни съчинения. Но както виждаш те питам - "съгласен ли си със следното твърдение...и т.н.". Опитвам се да изясня какво точно искаш да кажеш, но ти си твърде зает да ме плюеш, вместо да си изясниш думите.
Също така, каква точно е основната ти теза и как ме вписа в нея?
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 02-26-2013 на 22:07
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Когато не можеш да формулираш точно мисълта си, намекваш че просто аз не съм я разбрал. Това е доста евтин похват, който никак не отговаря на претенциите ти за зрялост. Но дори и да не съм разбрал, това е разбираемо поради липсата на ясна формулировка.
Да ме накараш сам да намеря отговора е благороден мотив, но се съмнявам в неговата истинност. Прилича ми по скоро на удобно оправдание. Но дори и така да е, нали си наясно, че така отново ме поставяш в позицията да правя свободни съчинения за това какво си искал да кажеш? Това не искам да го правя, защото ще докара само до нови несъответствия. Мога само да гадая.
И така, ще кажеш ли точно и ясно какво искаше да кажеш, или ще продължаваш да увърташ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Че ти колко пъти си ни намеквал, че ние не сме можели да те разберем, защото си бил извън бариерата бе............... голЕм смЕх.
с подобни писаници сам се самоизобличаваш. Ама добре че е така, защото ако ти го бях казал аз, щеше пак да ги засмърцафърцаш едни философствания.
Последно редактирано от defender : 02-27-2013 на 08:59
Дефендър, толкова си тъп, че дори не ме изнервяш ... даже съм впечатлен.