- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не съм и първият.
Здравейте! Имам си приятелка която ми е първата, но преди това тя е била с друго момче което и е било първият.. Не знам защо, но през голяма част от времето мисля затова и се чудя дали трябва да ме дразни и да ме наранява подобно нещо? Също така искам и да питам дали това нещо е вярно - Дефлораторът оставя най-силен отпечатък върху жената и я "програмира" със своята енергия. Именно неговата енергия се предава на бъдещите деца на жената, а не тази на биологичния баща.
дефлораторът![]()
![]()
![]()
![]()
абе, излез от филма. Това са пълни глупости. От личен опит ти го казвам. Обичай си приятелката и живей спокойно.
Глупости, не е вярно, далеч си от реалността. И да не ти пука, че не си първият.
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-27-2013 на 10:48
Welcome to the Jungle...
![]()
абе, пич, я си гледай приятелката и недей си набива глупави филми и простотии.
сами си създавате проблеми.. човек,к'фи са тия простотии бе ? голяма работа като не си и първият,да не си си я купил,че да се разочароваш,че е втора ръка ?
![]()
![]()
Като не си първият големият праз . Важното е да си я обичаш и цениш .
Това е голям проблем на мъжете. Първият не е толкова важен щом ще има втори след него. В днешно време девствеността на момичето е нещо, което може да се купи , т.е. никаква стойност няма за момичето. Но пък мъжете продължават да го смятат за голямата работа. Честно казано загубих девствеността си по най- глупавия начин. Дори не искам да си спомням момчето, с което беше. Но дори за годеникът ми това е голям проблем.
П.П. Не мога да не коментирам и аз този твой култов цитат. И кво- след като те дефлорират спермата на дефлораторът остава с теб и след време 10-те ти деца приличат на него? Абе жените да не сме компютри че да ни програмират? А това с енергията е не само като от Междузвездни войни, но и звучи все едно сме женска богомолка, която ще изяде дефлораторът си. Оффффф хорааааа пораснете и това правете секс. Неслучайно голотиите по телевизията и нета са за 18 и нагоре. Акъл трябва, не става само с полови органи
акъла не винаги идва с годините
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абе хора осъзнайте се. Какви са тия глупости ??? И авторе да, децата ви ще приличат на дефлоратора и![]()
![]()
![]()
Абстрахирай се от този закостенял начин на мислене и погледни реално на нещата. А именно на това, че това по никакъв начин не би трябвало да те накара да се чувстваш наранен и гадно.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Той вече не е девственАма виж, че е проблем на момчетата на които им е първа приятелка, може и да си права до някъде.
от друг форум
тема: Трябва ли да ми e кофти, че в миналото си приятелката ми е имала много други мъже?
юзър 1 (М): aко оставим морала настрана.
- има доказателства, че е много решаващ генетичния материал на първия на жената - даже децата и приличат после на първия..
юзър 2 (Ж): `кво?! я, пак!и къде точно го е съхранявала и как тоз` генетичен материал в продължение на години....в криогенната си матка ли?
![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 02-28-2013 на 00:09
Welcome to the Jungle...