- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Candida glabrata !!
Слагам си захаросан мед ,защото тези глобули и хапчетата за перорална употреба не ми помагат . Мисля ,че ще ми помогне .. поне такива изгледи има ! А в скоро време мисля и да си направя един тест за всеки случай .
Последно редактирано от Nikol4iii : 02-27-2013 на 11:43
Иди на друг лекар, както те съветват! А ако държиш да се лекуваш по "бабешки" към меда слагай и сода бикарбонат!
Защо да съм малоумна бе човек? Преди време след лечение с антибиотик ми се появи кандида и доктор ми препоръча това. Не само, че не се случи нищо с епитела на влагалището ми, но ми се оправи и проблема. Не казвам, че гъбите са от един и същ вид и че при нея ще помогне, съжалявам, че се опитах да бъда полезна.
Изобщо на ясно ли си каква е раликата ,между Candida Albicans,Candida glabrata ... Албиканса е толкова мижава че едва ли не и без лекарства може да се излекува, а глабрата с АНТИ Микотични едвам помръдва, тва влагалище нейното не е са се слага, мед, лимон, джоджен, мая, NaHCO3 CH3COOH, Цианкалий, хлор, сяра, калай, антимон, бисмут, натрий, арсен, йод, уран, сол, захар, глюкоза, фруктоза, млецедоза, чесън, сол, пипер, олио, канела, риган, маслини, одеколон,паста за зъби, лук, магданоз, копър, домати, краставици, сирене, кашкавал, пръст, талк и да гледате какво ще стане ...
Айде стига с тези глупости със захаросан или незахаросан мед! Ако си прилагаш мед по-скоро иди някой да го облизва после ....!!!!!!
Инфекциите с кандида са изключително упорити, а средата в която в конкретния случай се въдят просто предразполага рапиден растеж!. Направи 10 дни след предписаното лечение ново изследване в лаборатория и провери дали гъбката е още там и каква е концентрацията и.
Ако питаш мен, намери един лекар на когото вярваш и се доверяваш и се остави на него да води лечението. В противен случай рискуваш всеки нов да започва с различно лечение, което може да доведе до хронифициране на инфекциата. Когато един лекар е запознат изцяло с проблема, може по-лесно да се намери решение.
И изобщо не ги слушай тъпаците тук с тези ХИВ - МИФ инфекции. Нека да си пишат глупости и да всяват страх в невинната ти душа. Сещам се за поне 30 други диагнози, които могат да доведат до отслабване на имунитета, а ХИВ-СПИН е последното, което трябва да проверяваш, още повече и защото ми се стори, че спомена нещо за девственост!
Успех в лечението, а ако имаш въпроси - на лично съобщение!
Последно редактирано от DrSmurph : 11-30-2013 на 00:40
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts