- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ядосвам се,не намерих това,което търсих само дето се разкарвах ръцете ми замръзнаха
Последно редактирано от Tuesday : 02-27-2013 на 18:38
Свърши работният ми ден, сега малко да си почина, че много се изморих от това чертане![]()
Ядосана . Учителката ми от урока е в болницата с детето си и днеска съм без урок @@@
Толкова съм болен, че едвам издържам! Да му еба майката!
Правя вечеря, една салата и шибам 5-6 ракии с ебем ти колко чесън!
Утре съм на работа, ама ми е преко курец!
Става все по-напечено, но... засега ми харесват повечето.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Некой хора бутат масло яко !@ То и аз бутам но съм рекъл от 1 март да си смена сегментите ! ... преносно
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
В епицентъра съм на порочен кръг от фалш, интриги, злоба и предателства. Като магнит сред железни стърготини съм.![]()
Не се хабя особено да обръщам внимание на глупости и все пак, обидно е. Обидно е, защото ти забиват нож в гърба хора, които довчера са ти се кълнели, че винаги ще са до теб, че те обичат и че няма да те предадат. Обидно е и защото това е още една от многото тъпи житейски ситуации, през които ти се налага да преминеш и те го знаят, и вместо да са до теб и да те подкрепят, те не само забиват ножа, ами и го натискат с все сила. Ей това не го разбирам и не го приемам. Независимо колко пъти (ще) ми се наложи да го преживея.
Животът е колело - вчера си имал прекрасна връзка и шумна, весела компания, днес нямаш нищо и си абсолютно сам срещу всички. Погледнато отстрани си е бая забавно, само дето от известно време съм позагубила чувството си за хумор.
Най-глупавото е, че съм имала и по-тежки периоди, които съм успяла да превъзмогна, обаче не се сещам какво направих, за да се случи.![]()
Ми минало е време и са се разсеяли съмненията ти. Това е станало. Какво има да ти тежи толкос много ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Тежи ми, че дооста дълго време съм позволила да ми замазват очите и не съм се усетила.![]()
Интересен ден.Тея дебили от Студентски съвет ме ядосаха много , ама това беше - повече няма да се занимавам.Утре дано бъде оооще по-ползотворно.
цитирам баща си: "боже мой, кой ли ще те вземе такава"
хубаво ми е. всъщност, изобщо не ми е, ама карам.
Щастлива съм, че всичко мина и че най-накрая си е у тях. Геройчето ми то, сега остава само да се оправи и да не го осакатя преждевременно. Искам да го хвана и да го мачкам и стискам, и гъделичкам, и целувам, ама... нъц :д
7 дена без каквато и да била комуникациятова вече е прекалено, не мога повече така. Искам си го у нас вече, но лятото идва, той също
Въобще не ми се спи. Тази сутрин голям късмет извадих, че успях въобще да стана от леглото. Утре часовете ми започват 2 часа по-рано и не мисля, че ще успея да присъствам.
А като си помисля, че само след няколко дни започваме първа смяна и ми идва с глас да се разрева.
И спря да се върти за миг земята..
Смотано и утре ще ми е толкова тежък ден, че не виждам как ще я докарам до вечерта.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
В момента съм добре, но като се замисля утре какъв ужасен ден е.
Човека дори не влиза на линия, а не искам да го притеснявам да му звъня, утре няма да се пие кафе май, май...
Пуши ми се, но ще вкарам волята ... 2 месеца вече не пуша, няма да го прецаквам.
Цял ден си пея някакви народни песни и в неделя ще ме карат да се разхождам из града, в студа в носия .. ще ми замръзнат крачетата, дано да не е гадно времето, че няма да има и къде да се преоблека.
От толкова много време не сме общували..мислех,че е по-малко..
Липсва ми това сладурче...просто виждам как ми трябва точно такъв като него..
Тъпата ми гордост не ми позволява да бъде щастлива(може би)
Болна съм с 40 градуса температура и не мога да заспя,то цял ден спя де..
Яде ми се нещо вкусно, ама не се сещам какво..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Добро утро хора, хубав и успешен ден![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Хююююх Mission completed. Най-накрая.А сега на къде? Баща ми току ме кори,че нямам работа отвреме навреме пък си прави планове все едно цял живот ще се въртя около него.Да си прави.Отиваме след малко с майка ми към Техномаркет да видим дали търсят хора за работа. Все пак скоро ще се разбере дали е вярно познато,но пък е обещано,че ще започна работа през март или с други думи казано от утре таймера се включва и ако всичко е както се каза имам 31 дни или 4 седмици и половина най-много. Най-късно до 1ви април вече би трябвало да съм човек с работа.Да видим...
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-28-2013 на 05:43
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^Успех с бачкалъка и да са пофалиш, ако излезе нещо.
Снощи пешеходствах половин час и то в полунощ. Цяло чудо е, че станах за работа днеска кат първия пич. И ако поседя още малко у форона, пак ще закъснея.
А и мацката вчера си я биваше ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Еха, треди ден (вече четвърти, ама то беше факт още вчера) от очните и първта шестица е факт, горд съм със себе си xD. Днес трябва да взема подпис (заверка) по Административно право и остатъка от деня ще ми е свободен. Ще е хубаво ако успея да взема и парите за семестриалната такса, ама т'ва вече Божа работа. Отказването на цигарите също върви добре. Като цяло добър старт на седмицата, макар че вече е преполовена.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
По задачи, по работа, вкъщи, спане.. нямам особено много време. И днес по принцип съм на работа, ама едвам гледам и ще ме фанат за уя, ама няма как да ида. Ооооо колко ми е зле! Вчера се тъпках с чесън, лук и се наливах с ракия с идеята, че ще сгазя бацила, ама нещо не се получи. Минавам днес на греяно вино с пипер - нещо отвратително, ако не пак продължавам с ракията!
![]()
Оправяй се, Ирти, че това е ужасно.
Скапана съм. Нищо не ми се прави.